Anthony Fokkerweg 62

1223 NH Hilversum

Vraagprijs

€ 335.000 k.k.

Oplevering

In overleg

Status

Onder bod

Kenmerken

Type woning

Bovenwoning

Bouwjaar

1949

Woonoppervlakte

119 m²

VVE bijdragen

€ 120 p/m

Bijzonderheden

3 woonlagen & 2 balkons (W)

 

Foto presentatie

Woning informatie

Buitengewoon wonen

Op zoek naar een instapklare woning op een geweldige locatie?

Gelegen aan de rand van de prachtige nieuwbouwwijk Anna’s Hoeve staat deze verzorgde bovenwoning (3 woonlagen) met vier slaapkamers en twee balkons. Wonen in een kindvriendelijke omgeving met fantastische natuurgebieden nabij, ontdek meer! 

Indeling

De woning is gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping en bereikbaar via een eigen opgang. 

1e verdieping

De overloop geeft toegang tot de eetkamer, keuken, toilet en boven gelegen verdiepingen. De eetkamer i s centraal gelegen en heeft op het westen openslaande deuren naar het verrassend brede balkon. Aan de andere zijde van de eetkamer zijn fraaie authentieke kamer ensuite deuren (uitgevoerd met glas in lood). De aangrenzende woonkamer is sfeervol met gashaard en grote raampartij.

De keuken aan de westzijde van de woning is vernieuwd in 2015 en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals: gas-op-glaskookplaat, vaatwasser (Bosch), oven (Smeg), Magnetron (Whirlpool), koel/-vriescombinatie (Liebherr) en voldoende kastruimte. De eerste verdieping is gedurende de dag heerlijk licht door de lichtinval vanaf het oosten en westen.

2e verdieping

Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, de badkamer met balkon en de trap naar de derde verdieping. Aan de voorzijde is de grote slaapkamer gesitueerd, welke voldoende ruimte biedt voor een 2-persoonsbed, een kledingkast of het creëren van een inloopgarderobe. De badkamer is uitgevoerd met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Toegang tot een tweede balkon vanuit de badkamer is bijzonder te noemen. 

 

3e verdieping

Een vaste trap geeft toegang tot de bovenste woonlaag van de woning. Deze verdieping maakt de woning extra ruimtelijk met een derde slaapkamer en ruime vierde slaapkamer. Naast extra bergruimte bevindt zich hier ook de stookruimte en mogelijkheid voor witgoed apparatuur.  

Berging

De berging is gelegen achter het complex. De stenen berging, in dezelfde bouwstijl als de woning, biedt voldoende ruimte voor uw persoonlijke spullen en tweewieler(s).  

 

Plattegronden

 
 

Natuurlijk wonen

Anna's Berg

De berg genaamd 'Anna's berg' is een markant punt in de wijk. Via de padenstructuur of met de trap kun je op het uitzichtpunt komen en genieten van de omgeving.

Daarnaast zijn er diverse bankjes, speeltoestellen voor kinderen en toestellen voor sportieve beweging in de buitenlucht. 

Anna's Hoeve

Anna’s Hoeve is al van oudsher de benaming voor een natuurgebied ten oosten van Hilversum. De begrenzingen worden gevormd door de Anthony Fokkerweg in het westen, de spoorlijn Hilversum-Amersfoort in het zuiden en de Liebergerweg in het noorden. Het recreatiebos en natuurgebied is in de jaren 1930 aangelegd met siervijvers en heuvels. 

Meer informatie

Laarder Wasmeer

Prachtig afwisselend gebied met vennen,
steppelandschap en zandverstuivingen. 

De Leeuwenkuil

Nabij gelegen natuurgebied De Leeuwenkuil. Laaggelegen gebied geweest dat is ontstaan door het wegstuiven van dekzand (stuifkuilen). 

Theehuis 't Bluk

Geniet van de natuur en een hapje eten of kopje thee of koffie. Voel de magie van een theehuis gelegen op een prachtig stukje natuur.

Meer informatie

Winkelcentrum Seinhorst

Een multifunctioneel en veelzijdig winkelcentrum, waar zowel bekende publiekstrekkers als Albert Heijn, Hoogvliet, Etos, Blokker en Gall&Gall zitten als ook diverse lokale ondernemers.
Het winkelcentrum is vanuit de parkeergarage (200 parkeerplaatsen) via een roltrap te bereiken. Rondom het winkelcentrum bevinden zich ook nog ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

Meer informatie

Website kolom foto.jpeg
 

Locatie

 

Streetview

 

Aflevering - Vroege vogels (BNNVARA)

Vroege vogels - goois natuurreservaat.jp

Nieuwsgierig naar de natuurrijke omgeving? Bekijk de recent (16 april) uitgezonden aflevering van “Vroege Vogels” (BNNVARA).

 

In deze aflevering zijn ze met het team neergestreken in ‘t Goois Natuurreservaat, dat door een stelsel van natuurbruggen, buizen en tunnels één groot natuurgebied vormt.

Ook gaat Menno Bentveld naar het Laarder Wasmeer, dat vijftien jaar geleden compleet is afgegraven en waar zich nu nieuwe natuur ontwikkelt.

 

Omgeving in beeld