Plantsoen 7-7, Woerden
Verkocht

Een uniek stadsappartement
Een volwaardig stadsappartement in de 'De 7 Gevels'
in Woerden. Karakteristieke eengezinswoningen en appartementen aan de rand van het historisch centrum.

Op de begane grond een 3 kamer appartement met een zonnige tuin op het westen. Een eigen parkeerplaats, inpandige berging en een ruime berging op de privé binnenplaats, voorzien van verlichting en elektra.

Het appartement in vogelvlucht

  • Begane grond appartement

  • 2 slaapkamers

  • Zonnige tuin op het westen

  • Volledig geïsoleerde woning

  • Vloerverwarming in de gehele woning

  • Badkamer met inloopdouche en ligbad

  • Ruime berging op de (privé) binnenplaats; met elektra

  • Eigen parkeerplaats (eigen laadpaal mogelijk)

Foto presentatie

 

Woning informatie

Begane grond | Ruime entree met meterkast en toegang tot de kruipruimte. De woonkamer met open keuken heeft een hoog plafond van bijna 3 meter. Uitzicht op de Singel en het Exercitieveld.
Het appartement is slim ingedeeld met naar de achterzijde een gang dat toegang geeft tot het toilet, berging, badkamer, twee slaapkamers en de tuin. De badkamer is luxe met een grote wasbak en twee mengkranen, royaal ligbad, inloopdouche en handdoekradiator. De inpandige berging heeft ruimte voor de wasdroger en wasmachine.  De Intergas CV-ketel uit 2014 en warmte terugwininstallatie zijn tevens in deze toegankelijke berging geplaatst. Beide slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen, veel natuurlijk licht inval dankzij de grote (houten) raamkozijnen.

Tuin | Een zonnige tuin op het westen met veel zonuren per dag. Dankzij het bovengelegen balkon heeft u enige schaduwslag in de slaapkamers en zit u tevens droog met regenachtig weer. Vanuit de tuin direct toegang tot de afgesloten binnenplaats met parkeerplaatsen en bergingen.

Berging | Achter de woning is een binnenplaats met een privé parkeerterrein waar ook een aantal bergingen zijn gesitueerd. Direct achter de tuin is de berging van dit appartement toegankelijk. De bijhorende parkeerplaats is direct hierachter gelegen. Met de elektra in de berging kunt u zowel de elektrische fiets opladen als de auto met een eigen een laadpunt (optie). 


Voor het plannen van een bezichtiging of meer informatie kunt  u bellen met 0348 - 783 000 of stuur een bericht naar info@adelmar.nl.

Direct online plannen is ook mogelijk
 

 

Kenmerken

- Bouwjaar 2014;
- Woonoppervlak 59 m²;
- Inhoud 147 m³;
- 2 slaapkamers
- Badkamer met inloopdouche en bad
- Volledig geïsoleerd;
- Energielabel (A);
- CV ketel 2014 (Intergas HRE CW4)
- Vloerverwarming per ruimte in te stellen

  (hoofdverwarming)
- Zonnige stadstuin op het westen (36 m²)
- Grote berging op de binnenplaats met elektra

- Eigen parkeerplaats (laadpaal mogelijk)
- VVE bijdragen slechts € 55,53 + € 14,61 (€ 70,14) p/m
- Oplevering: korte termijn mogelijk.

Duurzaam wonen

Gebouwd in 2014 en volledig geïsoleerd. Lage energielasten met een gasgestookte CV ketel uit 2014 met een capaciteitswaarde CW4 en warmte terugwininstallatie (ventilatie techniek).

De vloerverwarming is de hoofdverwarming waarbij de temperatuur per ruimte kan worden ingesteld. Naast dat het bijzonder comfortabel is en ruimtelijk doordat u geen radiatoren heeft, ook een fijne voorziening om te hebben in de toekomst. 
 

Vloerverwarming is namelijk de perfecte basis om de woning gasloos te verwarmen. In combinatie met de omvang van de interne berging en de buitenruimte zijn er voldoende mogelijkheden om gasloos te gaan wonen (op basis van eigen voorzieningen). Een prettig vooruitzicht wanneer u besluit zelfstandig de omschakeling te maken. Voor een appartement in deze klasse bijzonder te noemen.

 

Plattegronden

 

Virtuele tour / Matterport

 

Video presentatie

 

Locatie

 

Omgeving informatie

 

Binnenstad

Aan de rand van de binnenstad met uitzicht over de Singel en het Exercitieveld is het fijn wonen. Met gezellige horecapleinen, winkelstraten en jaarlijkse tradities. Ieder jaar zijn er verschillende evenementen zoals de Woerdense Vakantieweek, de Koeienmarkt en het Straattheater- en jazzfestival. Een gezellige binnenstad met een actieve ondernemingsvereniging. 

Woerden

Een stad met een rijke historie en vele voorzieningen. Gelegen in het midden van het Groene Hart, verbonden met de A12 en treinstation Woerden. Een historische binnenstad met divers woningaanbod. Rondom het centrum gelegen wijken uit diverse bouwperiode met ieder een eigen karakter. 
Meer informatie over de geschiedenis, wijken, buurten en de stad leest u hier

Voorzieningen

 
Mobiele telefoongebruiker

Google maps

Voor de mobiele pagina kan de onderstaande link worden gebruikt.

Streetview