Woerden Waterrijk

Het nieuwste deel van Woerden is Waterrijk met prachtige waterpartijen, uitzichten en stijlvolle woningen. Er zijn unieke vrijstaande villa's, herenhuizen, appartementen en bijzondere eengezinswoningen. De wijk is opgedeeld in Eiland I, Eiland II, Eiland III, Eiland IV en Villapark.

Gelegen aan de Cattenbroekerplas ten oosten van Woerden. Dit bestaat uit een recreatief gedeelte en natuurplas. Fantastische plek om te wandelen, surfen, zwemmen of een heerlijk eten bij "Edge Woerden" of aan de overkant gelegen 'beachclub' van de Cattenbroekerplas "Bonk & Bintje".

Foto impressie

Meer informatie

Voor de dagelijkse boodschappen is het Winkelcentrum Snel & Polanen dichtbij. Hemelsbreed is de afstand 400 meter (midden van de wijk). Vanuit de wijk is de fietsafstand < 5 minuten. Gezien het winkelcentrum in het noorden van de wijk ligt, kan de afstand oplopen tot 1,5 km voor het zuidelijke deel van Snel en Polanen.
Het dichtsbijzijnde alternatief is het centrum (7 minuten fietsen gemiddeld).
 
Het winkelcentrum heeft een ambachtelijke bakker (Versluis), slager (Arsenal), kaasspecialist (Karsemeyer), slijterij, kantoorboekhandel, cafetaria, opticien, Kruitvat, dierenspeciaalzaak, bloemist, apotheek, kledingwinkels, stomerij en Jumbo supermarkt.

Horeca
Op de hoek van het winkelcentrum zit Bistro Fabels. In het zuiden van de wijk Snel en Polanen, op de rand ligt Restaurant De Markies voor lunch en diner en tevens vergaderlocatie.

In de naast gelegen wijk Waterrijk ligt het restaurant Edge met uitzicht over de Cattenbroekerplas. 

 

Voorzieningen

Bekijk de voorzieningen op wijk niveau; Waterrijk voorzieningen.

Tip: beheer de legenda met de knop linksboven van de kaart. 

Mobiele telefoongebruiker

Google maps

Voor de mobiele pagina kan de onderstaande link worden gebruikt.