top of page

Appartement met prachtig uitzicht in Calpe op 350 m van de zee

C. Eslovaquia, 3, 03710 Calp, Alicante, Spanje

Vanaf

€ 307.000,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Appartement

2

2

69

Voorzieningen

Airco

Parkeren

Gem. zwembad

Terras en Solarium

Beschrijving

Twee torens van 15 hoogtes en 85 woningen met twee en drie slaapkamers, allemaal met grote terrassen, parkeerplaats en berging.


Open concept woon-eetkamer-keuken. De keuken heeft lage en hoge kasten met een verborgen handgreep en soft-close deuren en lades. De keuken is verder voorzien van een inductiekookplaat, een RVS spoelbak, een multifunctionele oven, een inbouw magnetron en een ingebouwde RVS afzuigkap.


De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De badkamers hebben een dubbele wastafel in de hoofdbadkamer, op voorwaarde dat de afmetingen van de badkamer dit toelaten, op een aanrecht en met wit gelakt meubilair. In de secundaire badkamer zal deze een wastafel hebben die is ingebed in een wit gelakte kast.

Alle woningen hebben ook een volledige installatie van airconditioning.


De residentie heeft grote gemeenschappelijke ruimtes met tuinen, een zwembad, paddle-tennis en een gastrobar bij het zwembad, om plezier te hebben met familie en vrienden na een dag op het strand. Beide torens hebben een gym op de negende verdieping.


Gelegen op een paar meter van het strand, met uitzicht op de Salinas en de Peñón de Ifach, omringd door alle voorzieningen zoals restaurants, supermarkten, winkels, pubs, banken etc.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

C. Eslovaquia, 3, 03710 Calp, Alicante, Spanje

bottom of page