Hypotheekadvies

In veel gevallen valt of staat de aankoop met het verkrijgen van een financiering. Er zijn vandaag de dag meerdere mogelijkheden om een hypotheek te verkrijgen. Zowel voor starters als complexere situaties is deskundig advies geld waard op de korte en lange termijn.

De onafhankelijke adviseur kan op basis van uw financiële situatie en wensen bij meerdere hypotheekverstrekkers de mogelijkheden toetsen. Bij de meeste banken is dit überhaupt niet het geval. Het risico dat gedurende uw hypotheek-aanvraag blijkt dat de bank toch niet kan financieren, gaat kostbare tijd verloren.

Daarnaast zijn er andere voordelen zoals korte lijnen met de adviseur en snelle opvolging bij de intake en het aanvraagproces. 

Maatwerk kan de doorslaggevend factor zijn voor mensen die werkzaam zijn in een specifieke branche of zelfstandige zijn. 

Wilt u meer informatie, wij kunnen u kennis laten maken met de hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Wij zijn bekend met de betrouwbare en deskundige werkwijze van de adviseur, werkzaam in ons werkgebied. 

Een (telefonische) kennismaking is zo geregeld, neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bereikbaar per Whatsapp, telefoon en e-mail:

Whatsappen met Adelmar Makelaardij
  • Adelmar Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuterweide, De Meern
  • Adelmar Woerden
  • Adelmar Gouda
  • Adelmar Makelaardij Youtube

KVK 64048889 | Bank: NL 40 INGB 000 74 74 023

Bel 085 800 10 80 of stuur een bericht.

© 2021  Adelmar Makelaardij