Alicante banner a del mar.png
000 Logo A del Mar blauw - PNG.png

Aanbod Spanje

Selectie van het aanbod in de omgeving Alicante, Spanje. Informeer naar het complete aanbod in de omgeving Alicante, Benidorm, Murcia en Torrevieja. 

Costa Blanca

De Costa Blanca ligt aan de zuidoost kust van Spanje en maakt onderdeel uit van de Comunidad Valenciana. Een prachtige kuststreek van totaal 244 km in lengte met goudkleurige stranden en beschutte baaien. De Costa Blanca heeft een mild klimaat. In de zomermaanden is het gemiddeld 25 graden Celsius en in de wintermaanden is dat gemiddeld 10 graden Celsius. De zon schijnt er overvloedig aan de Costa Blanca met jaarlijks meer dan 300 zonnige dagen per jaar en er is een lage luchtvochtigheid. 

foto1.jpg

Prachtige villa’s in Roldan

€ 174.950,-

Deze villa’s met twee tot drie slaapkamers zijn zorgvuldig en volgens eigentijds design ontworpen om u een perfecte leefruimte te bieden. Veel licht, een gewelfd keukenplafond en glazen schuifdeuren die direct toegang geven tot een groot terras met privé zwembad en een omheinde tuin met parkeergelegenheid.

Appartement El Raso

€ 169.000,-

Woningen met 2 of 3 slaapkamers en met hoge kwaliteitsnormen. De moderne architectuur harmonieert met de grote open ruimtes, de natuur en het zwembad en biedt een unieke en rustige omgeving. Alle woningen hebben een garage en een optie voor tuin, terras of solarium, afhankelijk van op welke verdieping ze zich bevinden.
De gemeenschappelijke ruimtes worden uitgerust met een groene zone met een zwembad verdeeld over drie zones: kindergedeelte, gedeelte voor volwassenen en douchefaciliteiten.

Foto2.jpg