top of page

Woonadvies

Het verkopen en/of aankopen van een woning kan uw woondroom verwezenlijken. Mogelijk zijn er meerdere mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren.

Wij denken graag met u mee om uw wensen om te zetten in ideeën. Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. 

Nieuwbouw of verduurzamen?

Het huidige regeringsbeleid gaat veel impact hebben op Nederlandse huiseigenaren. De groene transitie vraagt een grote aanpassing van vele bestaande woningen.

Grote kans dat uw huidige woning nog vele aanpassing nodig heeft om aan de toekomstige doelstellingen te voldoen. 

Op gebied van isolatie, ventilatie, koeling, verwarming en warm water voorziening zijn er vele aspecten om rekening mee te houden. 

Verhuizen naar een nieuwbouw woning kan deels of volledig hierin voorzien. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie is het verduurzamen van de eigen woning de meest voor de hand liggende keuze. Wij denken graag met u mee of te onderzoeken wat voor u de beste keuze is. 

Meer leefruimte in hetzelfde huis
De locatie is en blijft belangrijk waarbij de woonwensen van Nederlanders zich blijven ontwikkelen. Vandaag de dag is er meer behoefte aan ruimere woonkamers, natuurlijk licht en werkruimte aan huis. 

Biedt uw huidige woning niet wat u zoekt maar is de locatie perfect? Wij onderzoeken graag met u de mogelijkheden. 

De oude dag; appartement of verbouwen?

Een grote groep woningbezitters in de leeftijd 55-75 gaan op enige moment actie ondernemen om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. 

Een appartement is in veel gevallen een geschikte  keuze hiervoor. Met een schaarste aan appartementen en de hoge m2 prijs, kan het interessant zijn om uw eigen woning aan te passen bijvoorbeeld.

Wellicht is het moeilijk of niet kunnen verkrijgen van een (overbrugging)financiering een belemmering waardoor uw woondroom lastig is te realiseren.
Ook op financieel gebied kunnen wij met u meedenken. 

bottom of page