top of page

Half vrijstaande villa’s in Monforte del Cid met uitzicht op de golfbaan

03670 Monforte del Cid, Alicante, Spanje

Vanaf

€ 549.000.-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Villa

3

3

399

Voorzieningen

Airco

Parkeren

Privé zwembad

Terras en tuin

Beschrijving

Minimaal geschakelde villa’s met drie verdiepingen (kelder, begane grond en eerste verdieping), privé parkeerplaats buiten, privé zwembad met douche, binnen patio, terras, solarium en berging. De woningen zijn verdeeld in percelen die variëren van 380 tot 400 m2 en zijn gericht op de beste oriëntatie, met frontlinie uitzicht op de golfbaan.


De kelder van het huis heeft 115 m2 en is toegankelijk vanuit het huis. De vloer, muren en plafonds worden als ruwbouw geleverd en voorbereid volgens de wens van de klant met lichtpunten, antenne en stopcontacten.

De begane grond is verdeeld in een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers, wasruimte, berging en binnen patio. De keuken wordt compleet opgeleverd met hoge en lage kasten, zelf remmende lades, geïntegreerde kolom voor conventionele oven en magnetron, geïntegreerde afzuigkap in de bovenkast en elektrische apparaten inbegrepen. De slaapkamers hebben inbouwkasten met lades en de badkamers hebben douches met horren en meubilair.


Wat betreft de bovenste verdieping, deze bestaat uit een slaapkamer met een badkamer, plus het solarium.

Een groene omgeving met inheemse flora waardoor waterverbruik beperkt wordt en goed voor het milieu aangezien de plantenmassa de lucht vernieuwt, ventilatie genereert en CO2-emissies absorbeert.

De tuin wordt opgeleverd met kunstgras, mediterrane planten en bomen voorzien van druppelirrigatie met wifi activatie. De omheining bestaat uit cipressen.


Strategisch gelegen in het hart van de provincie Alicante, op 10 minuten van de internationale luchthaven Alicante-Elche. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Alicante, op 15 minuten van de golfbaan. Bovendien omgeven door een modern wegennet dat verbinding biedt met de belangrijkste steden van Spanje.

20 minuten van de prachtige stranden van de Middellandse Zee. De golfbaan heeft 25 km natuurgebied om te wandelen en te mountainbiken.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

03670 Monforte del Cid, Alicante, Spanje

bottom of page