top of page

Mooie appartementen in San Miguel de Salinas

03193 San Miguel de Salinas, Alicante, Spanje

Vanaf

€ 149.900,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Appartement

2

2

65

Voorzieningen

Airco (voorinstallatie)

Lift + privé parkeren

Gem. zwembad

Terras

Beschrijving

Begane grond of bovenste verdieping appartementen met twee-drie slaapkamers met inbouwkasten en twee badkamers. Het type op de begane grond beschikt over een terras en een tuin, terwijl de bovenverdieping een terras en een solarium heeft.


De appartementen hebben een woon-eetkamer met een open keuken en worden opgeleverd met hoge en lage kasten, een spoelbak, een werkblad, een keramische kookplaat en een geïntegreerde afzuigkap. Pre-installatie van warme en koude airconditioning in woonkamer en slaapkamers. De residentie heeft tuinen, een kindergedeelte en twee zwembaden.


Gelegen in San Miguel de Salinas, een zeer populaire Spaanse stad op slechts 15 minuten rijden van de stranden van Mil Palmeras, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Torrevieja, La Mata, Guardamar, etc. en omgeven door een prachtig landschap met velden met citrus- en amandelbomen.


San Miguel de Salinas heeft een breed scala aan bars en restaurants, scholen, golfbanen en andere sportlocaties, supermarkten, enz.


Er is een goede lokale taxiservice en er rijden meerdere keren per dag bussen naar Torrevieja, Orihuela en Murcia. De luchthavens van Alicante en Murcia liggen op ongeveer 40 minuten rijden.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

03193 San Miguel de Salinas, Alicante, Spanje

bottom of page