top of page

Appartementen vlakbij de zee in het fraaie Villajoyosa

Villajoyosa, Alicante, Spanje

Vanaf

€ 199.000,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Appartement

1

2

103

Voorzieningen

Airco

Parkeren

Gem. zwembad

Terras

Beschrijving

Residentieel met uitstekende locatie op 900 meter van de zee in Villajoyosa. Het biedt de mogelijkheid om op een unieke plek vlakbij de zee te wonen en alle aangeboden diensten.

Appartementen met 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Het biedt ook de mogelijkheid om prachtige uitzichten te hebben.


Het heeft een open woon- en eetkamer met veel lichtinval, een volledig ingerichte keuken met hoge en lage kasten en ingebouwde spoelbak. De materialen zijn van uitstekende kwaliteit en de inrichting is vrolijk en modern.


De slaapkamers zijn voorzien van grote ramen die voor veel lichtinval zorgen met elektrische zonwering en moderne inbouwkasten wit gelakt.


De badkamers zijn compleet met wastafel, kast, spiegel en douchescherm.

De appartementen behoren tot een gesloten gebouw met ontspanningsruimtes zoals een tuin en een gemeenschappelijk zwembad. Ze hebben een airconditioninginstallatie via een leiding.

Villajoyosa is een kleurrijke en mooie stad vlakbij de zee aan de Costa Blanca met alle belangrijke voorzieningen en talrijke recreatiemogelijkheden. De boulevard in de haven is ideaal om een wandeling te maken met vrienden of familie.


Villajoyosa is geschiedenis, natuur en zee. Een geschiedenis die altijd beïnvloed is geweest door de zee. Langs de 12 kilometer lange kustlijn van dit vissersdorpje aan de Costa Blanca.

De locatie is geweldig, het strand ligt op 900 meter afstand, er zijn ook bars, restaurants, supermarkten, scholen en winkels in de buurt.

De luchthaven ligt op slechts 35 minuten afstand.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

Villajoyosa, Alicante, Spanje

bottom of page