Beoordelingen Adelmar Makelaardij

Verkoop

Aankoop

Bekijk hier alle Google en Funda reviews op één pagina. 


Alle Funda beoordelingen vanaf september 2021 zijn hier te lezen. 
 

9,9

Funda logo Adelmar makelaardij beoordeli

9,8

Funda logo Adelmar makelaardij beoordeli
Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Nuijtsstraat 29 Breda

September 2022

Nogmaals bedankt Jelmer dat je het weer tot goed resultaat hebt gebracht. verder zal ik iedereen die huis moet verkopen of kopen jouw aan raden. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Fam Slobbe

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Aldenhof 6719 Nijmegen

September 2022

Jelmer heeft ons in eerste instantie geholpen met de verkoop van ons huis, na de verkoop gingen we kijken om een nieuw huis aan te kopen. Hij heeft ons geadviseerd in de biedingen en onderzoek gedaan naar de prijs stelling en advies hierin. Daarnaast heeft het contact met de makelaars onderhouden. De eerste poging hadden we het huis niet, deze ging voor een te hoge prijs weg. Het tweede huis waar we naar gingen kijken hadden we wel! Voor een super prijs! Wij zijn erg blij met de rol die Jelmer hierin heeft gehad en zouden hem iedereen aanbevelen!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Bergstraat 6 Woerden

Augustus 2022

Jelmer van adelmar is een top makelaar! Hij is duidelijk,goed te bereiken en zet zich voor 100 procent in om het huis zo goed mogelijk te verkopen ,Hij is eerlijk en super enthousiast en heeft kennis van zaken .,hij is zijn geld dubbel en dwars waard .

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9

Verkoop

de grebbe 4 Woerden

Augustus 2022

Jelmer Bode van Adelmar Makelaardij heeft gedurende het gehele verkooptraject alle tijd genomen voor onze vragen. Hij is enthousiast en zeer goed bereikbaar. Hij heeft de verkoop van de Grebbe 4 in Woerden erg goed begeleidt. Mijn vader van tachtig is blij dat Jelmer de verkoop van zijn woning zo goed heeft geregeld. Het was voor hem emotioneel om na 45 jaar zijn woning te verlaten en hij kreeg alle begrip en geduld van Jelmer. Het feit dat mijn zus, mijn vader en ik in een appgroep zaten heeft ook geholpen om iedereen over de vorderingen te informeren. De bezichtigingen zijn altijd voorzien van een kort maar concreet verslag. Jelmer heeft ook na de verkoop aandacht besteed aan mijn vader door samen met hem de sticker "verkocht" op het bord te plakken. Dat vond mijn vader een mooie afronding van het verkooptraject. Jelmer heeft ook aanvullende producten via zijn netwerk geregeld zoals het energielabel. Hij biedt deze geheel vrijblijvend aan en daar hebben we goed gebruik van gemaakt. Kortom Jelmer is een zeer geschikte makelaar.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Veluwemeer 303 Woerden

Augustus 2022

Voor het verkopen van ons appartement heeft Jelmer ons geweldig geholpen! Vanaf het moment dat wij in contact kwamen, voelde het voor ons als beide een super goede klik. Tijdens onze zomervakantie heeft Jelmer er alles aan gedaan om ons appartement te verkopen! En met succes!! Jelmer betrok ons overal bij en de overleggingen over de biedingen gingen per telefoonsuper! Met een superbod( ver boven de vraagprijs) is ons huis verkocht! Kortom: een vak makelaar!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,8

Verkoop

Bergstraat 6 Woerden

Augustus 2022

We hebben een zeer fijn en duidelijke begeleiding gehad van onze makelaar. Wij hadden nog nooit een huis verkocht en hij gaf ons een zeer duidelijke uitleg en begeleiding hoe alles werkt. Hij was bijna altijd bereikbaar bereikbaar en anders belde hij zeer snel terug. Hij kwam altijd op tijd en nam ook de tijd. Wij hebben zeer prettig met hem samengewerkt.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Bijlander 14 Woerden

Juli 2022

Jelmer is te allen tijde goed bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend. Hij is deskundig, prettig in de omgang en hij kon ons ook van bouwtechnisch advies voorzien. Bij de tweede bieding was het al raak en we zijn dan ook zeer tevreden over de service van Adelmar Makelaardij. Ook na de koop is er nog contact en kun je bij hem terecht met vragen. Een aanrader!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Eerste oosterparklaan 68 B Utrecht

Juli 2022

Jelmer heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn woning. Ik heb Jelmer ervaren als een vakkundig persoon met passie voor zijn vak. Vooral zijn ervaring en enthousiasme speelden een doorslaggevende rol bij de aankoop. In het gehele proces maar in het bijzonder bij bezichtigingen bewees hij zijn toegevoegde waarde; ik werd gewezen op zaken waar ik zelf niet aan zou denken (denk o.a. aan buren, zon, energie, bouwmogelijkheden). Daarnaast bleef Jelmer objectief en oprecht, zo is mij bijvoorbeeld afgeraden een bepaald bod uit te brengen op een woning omdat deze het simpelweg niet waard was. Hierdoor werd ik positief verrast. Tot slot en niet geheel onbelangrijk, de communicatie verliep voortreffelijk (bereikbaarheid is top). Al met al zou ik Adelmar Makelaardij van harte aanbevelen.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Aankoop

Ruigenburg 57 Gouda

Juni 2022

Er was sprake van een prettige en deskundige begeleiding tijdens het hele aankoopproces waardoor de aankoop van de woning vlotter verliep dan ik van te voren had gedacht.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Aankoop

De Duiker 20 Linschoten

Juni 2022

Makelaar is duidelijk en transparant in zijn communicatie. Hij bied een fijn overzicht, waardoor je makkelijk een gefundeerde beslissing kan maken. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Westerkade 16 Gouda

Juli 2022

Jelmer kwam bij het eerste gesprek met presentatie al zeer zorgvuldig en goed voorbereid binnen! Tijdens het hele verkoop traject is deze betrokkenheid en zorgvuldigheid gebleven tot een met de keuze voor de kopers! Wij kunnen deze makelaar aan iedereen aanbevelen! En hebben gekozen om ook bij de aankoop van een nieuwe woning Jelmer te betrekken! Kortom een echte topper die een zeer hoge kwaliteit voor een heel goede prijs levert!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Guldendreef 59 Woerden

Juni 2022

Jelmer is een zeer bedreven en professionele makelaar. Hij heeft verstand van zaken en doet wat hij zegt. Zijn persoonlijke en op maat gesneden aanpak geeft direct vertrouwen.
Zijn enthousiasme en positieve karakter werken aanstekelijk voor zowel de kopende als de verkopende partij. Hij is praktisch ingesteld, eerlijk en denkt mee.
Jelmer zet net dat stapje extra waardoor hij zich onderscheidt van de rest.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Jan Philipsweg 101 Gouda

Mei 2022

Vanaf het begin tot nu kan ik gewoon zeggen top geregeld . Vriendelijke makelaar die ook nog een goede tips gaf . En ons zeer goed heeft begeleid tijdens het hele proces

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

⭐⭐⭐⭐⭐

Verkoop

Alpenstraat 64 Woerden

Juni 2022

Bij een bezichtiging hebben wij op een zeer positieve wijze kennis gemaakt met Jelmer.
Nadat wij een andere woning gingen bekijken hebben we Jelmer gevraagd de aankoopbegeleiding te doen en tevens de verkoop van onze huidige woning.
Hierbij is Jelmer zeer enthousiast en vakkundig te werk gegaan, waarbij niets te veel was. Goede communicatie en kennis van zaken en goede contacten voor overige zaken.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Jasmijn 49 Veenendaal

Mei 2022

As an expat, we found it very difficult to buy a house here in the Netherlands. Our main concern is about the process and we can be cheated because we are expats and don't speak Dutch yet :) But Jelmer Bode (Adelmar Makelaardij) helped us as we want, he is transparent, always flexible, punctual and has a very good market knowledge, who can negotiate well, the most important thing about him is that he knows people, so the work will be done quickly and easily. He also works with your budget, most of them don't, we really appreciate his commitment. I still remember his words during our first conversation "show me 5 houses of your taste and budget, I will definitely make you the owner of 1" and he made it. I really recommend him from personal experience, he does his best wherever the customer belongs. Thank you Jelmer for all the work done!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verhuur

Middellaan 2 Zeist

Juni 2022

Heldere communicatie, komt afspraken na en werkt plezierig samen. Zeer tevreden en beveel Adelmar Makelaardij dan ook zeker aan bij de verkoop, aankoop of verhuur van uw woning!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,8

Aankoop

Schillingdreef 27 Woerden

Mei 2022

Jelmer is goed bereikbaar en voor vragen kan je altijd bij hem terecht. Wil graag alles goed geregeld hebben.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

de Beerze 7 Woerden

Februari 2022

Wij, broer en schoonzus van Jeanet ,waren ook betrokken bij de verkoop van haar huis. Makelaar Jelmer is een prettig persoon, waar we goed door betrokken werden bij het proces wat komt kijken bij de verkoop van een huis.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Graaf Florisweg 63 Gouda

Februari 2022

Adelmar Makelaardij heeft er alles aan gedaan om ons huis succesvol te verkopen. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. In de service, aandacht en tijd die wij als klant kregen, onderscheidt Adelmar Makelaardij zich zeer positief. We hebben het persoonlijk contact als heel prettig ervaren en hebben steeds het volste vertrouwen gehad in de kennis en deskundigheid van deze makelaar!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Waaloord 27 Woerden

Januari 2022

Zeer tevreden over Jelmer. Waar andere stoppen gaat hij nog even door.
Hij heeft heel veel energie en probeert er alles aan te doen om zoveel mogelijk voor de cliënt uit handen te nemen.
Veel kennis en hij houdt je constant op de hoogte.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Elisabeth Hoeve 25 Gouda

Februari 2022

Jelmer mocht onze prachtige woning verkopen nadat hij ons perfect had geholpen bij de aankoop. De totale dienstverlening was gewoon top. Hij had een duidelijke visie over de verkoop van onze woning en denkt altijd 10 stappen vooruit. We hadden hoge verwachtingen die hij zelfs wist te overtreffen dus zijn super blij met hem. Een makelaar die er altijd voor je is en overal een oplossing heeft. Jelmer bedankt!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Verkoop

Anthony Fokkerweg 62, Hilversum

Oktober 2021

Jelmer heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Wij liepen tegen deze woning aan, hadden nog geen aankoopmakelaar en wilden snel een bod doen. Omdat Jelmer eerder al op basis van een offerte-vergelijkingswebsite mij gebeld had en dat goed voelde, heb ik hem een paar dagen voor de sluiting van de bieding benaderd. Hij reageerde vrijwel direct, ook al was het 's avonds, en ging meteen voor ons aan de slag in dat weekend door de buurt te verkennen en met mensen te praten. Bereikbaarheid en reactiesnelheid van Jelmer waren echt een grote plus voor ons. Ook denkt hij met je mee en dringt hij niets op, hij neemt je eigen normen en waarden mee in zijn adviezen. Zijn plezier in zijn werk werkt aanstekelijk. Ik had het geluk dat hij ook mijn woning in Hilversum kon verkopen, ook daar heeft hij heel hard voor gewerkt. Ondanks dat zijn huidige woonplaats niet in Hilversum is, wist hij veel te vertellen over de omgeving en verdiepte zich echt in mijn woning. Hij kwam hiermee beter beslagen ten ijs dan menig andere (lokale) makelaar. Ook zijn creativiteit vonden wij een groot pluspunt; hij ontwerpt zelf flyers voor de woning en had in mijn geval zelfs een link naar een Vroege Vogels uitzending opgenomen in de advertentietekst, omdat in die aflevering de omgeving van mijn woning mooi in beeld werd gebracht.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Burgvlietkade 50 Gouda

December 2021

Adelmar Makelaardij is een vrij nieuwe speler op de markt die wij iedereen die een woning wil aankopen of verkopen zullen aanbevelen. Jelmer heeft ons ruim een jaar lang begeleid in onze zoektocht. Zijn enthousiasme en inzet voor ons was er altijd. Hij is deskundig, voelt de markt feilloos aan en doet net dat stapje meer. Op momenten dat je zo'n grote beslissing neemt in je leven, voelt het erg goed om Adelmar Makelaardij aan je zijde te hebben.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Pablo Picassostraat 121 Utrecht

December 2021

Onze makelaar Jelmer heeft ons zeer goed geholpen en advis gegeven in alles . Nam overal goed de tijd voor Was aardig en vriendelijk. Zou hem zo weer nemen als makelaar. Was altijd op tijd...en was snel in handelingen online.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Vossenschanslaan 82, Woerden

December 2021

Ik heb er maar heel weinig woorden voor, hij is Geweldig! Snelheid van handelen. Aanbod is zeer compleet. Professionele mensen om zich heen. Niet te beroerd om aan te pakken om spullen weg en terug te zetten bij het maken van foto's en video. Neem de tijd voor je. Een jonge gast die het gewoon heel goed doet Vriendelijke groet, van een zeer tevreden klant

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Voorwillenseweg 37 Gouda

September 2021

Het contact met Jelmer was zeer positief en hij heeft goed advies gegeven en ook een snel en mooi resultaat . Ik zou Adelmar iedereen aanbevelen voor aan en verkoop van een woning . Het is een laagdrempelig maar professionele makelaar

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Speerdistel 5, De Meern

September 2021

Je hebt goed, beter en best…. Dit is de beste makelaar die u kunt wensen: afspraken nakomen, altijd bereid om te helpen, nieuwe ideeën en goede strategie. Zeer plezierig in omgang en fantastisch resultaat. 100% aanbeveling!!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Molenwal 46 Oudewater

September 2021

Jelmer is een vrolijke , enthousiaste makelaar. De eerste kennismaking verliep buiten gewoon goed. Jelmer had zich van tevoren al goed ingelezen en verdiept in de woningmarkt bij ons in de regio. Hij was zo doordreven enthousiast, waardoor hij met vele ideeën e.d. kwam. Wat meteen een goed gevoel gaf voor een goede samenwerking. Ik beveel anderen zeer zeker Jelmer aan. Deskundig, enthousiast, meedenkend en liefde voor het vak straalt hij uit. TOP!!!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Speerdistel 7, De Meern

Het 1e contact was een mooie kennismaking, een eerlijk open en vriendelijk contact. Nadat we hem de verkoopopdracht hadden gegund, deed hij er werkelijk alles aan om onze woning goed gepresenteerd in de markt te brengen. Hij was erg reëel in de verwachte opbrengst en heeft 3 dagen bezichtigingen begeleid met een groot aantal potentiele kopers. Hij had zich ten doel gesteld om een goede koper te vinden die bereid was een uitstekende prijs te betalen, om ons op die manier tevreden te stellen. Wat ons tijdens het traject opviel dat hij altijd tijd had of maakte om iets te overleggen. Bovendien een eerlijke makelaar die klanten niet tegen elkaar wenste uit te spelen. Ook dat stelden wij zeer op prijs. Voor ons gevoel heeft hij een fantastische prijs gerealiseerd voor onze woning. Ook nadat de koop beklonken was er er zaken afgehandeld moesten worden, had hij altijd ruimte of tijd of maakte hij tijd. Wij als verkopers zijn bijzonder tevreden met deze nieuwkomer op de markt.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Goudseweg 59, Gouda

Na een paar minuten gesproken te hebben met Jelmer van Adelmar, voelde het al helemaal goed. Hij kwam over als een professionele makelaar met veel marktkennis, wat later ook zo bleek te zijn. Tegelijkertijd is hij heel toegankelijk en menselijk, iets wat ik persoonlijk erg prettig vind. Jelmer is goed bereikbaar, reageert snel en is behulpzaam. Ook heeft hij mij gedurende de verkoop continu goed op de hoogte gehouden van wat er speelde. De verkoop van m’n huis verliep voorspoedig en ik ben super blij met het resultaat!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Iepenlaan, Woerden

Goed en prettig contact. Helaas verkoop je niet zo vaak een huis, anders zou ik hier elke week naartoe gaan. Een echte aanrader.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Eksterlaan, Leerdam

We hadden al best met wat makelaars ( kantoren ) te maken gehad waaronder grote gerenommeerde. Adelmar Makelaardij steekt er met kop en schouder bovenuit. Hij is zeer gedreven en belangstellend in zijn client(en). We hebben zelf ook wel huizen gevonden en dan was hij er ook bij tijdens de bezichtiging en goed op de hoogte van het te bezichtigen object. Als wij het niet goed genoeg vonden ging hij weer met volle inzet verder met ons. VIER KEER EEN TIEN volkomen verdient!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

8,5

Aankoop

Thorebeckelaan, Gouda

Zeer goed bereikbaar voor overleg. Zet er vaart achter. Deskundigheid kan ik niet zo goed inschatten (hij weet er meer van dan ik maar dat is niet zo moeilijk). Of we scherp genoeg onderhandeld hebben is ook lastig in te schatten maar blij met het resultaat.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

⭐⭐⭐⭐⭐

Aankoop

Aankoop Woerden

Zeer te spreken over Adelmar Makelaardij! Altijd bereid om net even dat extra stapje te doen. Uitgebreide insiderskennis van het werkgebied en ook nog betaalbaar.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Verkoop

P.C. Bothstraat 45, Gouda

Hele fijne makelaar om mee te werken altijd alles netjes van te voren uitgezocht. je krijgt veel voor je geld. Zou hem aan al me vrienden en kennissen aanraden.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Aankoop

Anna van Hensbeeksingel, Gouda

Hij was eigenlijk de starter die niet op geld uit was maar ervaring en heel gemotiveerd wat maakte dat ik voor hem koos. Hij heeft alles echt heel netjes gedaan is bij alle bezichtigen geweest, keurig alles van te voren uitgezocht zodat we snel konden schakelen in deze bizarre markt We waren samen een goed team en hebben het tot een een leuk resultaat gebracht. Ik raad deze makelaar ook zeker aan de mensen die ik ken zeer te vrede.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,3

Aankoop

Frankenrade 1, Nieuwerkerk aan den IJssel

Enthousiaste makelaar die elk moment voor ons klaarstond en de tijd nam om met ons mee te denken. Hij heeft ons goed geadviseerd en veel meer gedaan dan de meeste makelaars. Hij hielp bij het stellen van de juiste verwachtingen in deze huizenmarkt.

Wij bevelen Adelmar Makelaardij van harte aan!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,3

Verkoop

Constantijn Huygensstraat 57 Gouda

Adelmar makelaardij heeft boven verwachting gepresteerd! Hij heeft echt onwijs zijn best gedaan om goed resultaat te behalen.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Verkoop

De Eem 20 Woerden

Heel tevreden. Zeer enthousiaste gemotiveerde makelaar. Goed bereikbaar voor vragen en altijd bereid tot overleg. Voelt en verwoordt de kwaliteiten van je huis goed. Weet dit enthousiast over te brengen aan potentiële kopers.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

⭐⭐⭐⭐⭐

Verkoop

Esdoornlaan 12, Woerden

Wij hadden Jelmer als aankoop- en verkoopmakelaar. Positieve punten: bereikbaar, denkt mee en vooruit, vriendelijk, kundig, assertief, flexibel, luistert goed, aandacht voor ons / proces en duidelijk. Zijn houding en gedrag, aandacht voor ons en zijn geboden adviezen maakt dat wij heel blij waren met zijn services.

Basis

€ 1.750

Full serivce dienstverlening met

Funda publicatie, bezichtigingen en verkoop. 

Compleet

€ 2375

Professionele woningpresentatie en strategische publicatie. Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening.

Excellent

€ 2875

De meest uitgebreide dienstverlening standaard met

Matterport en andere extra's