Beoordelingen Adelmar Makelaardij

Bekijk hier alle Google en Funda reviews op één pagina. 

Verkoop

Valeriaanweg, Utrecht

10,0

Simpel !! Beter is er niet.
Het bijzondere niveau volhouden.
Dan komt alles goed.
Jelmer bedankt voor alles.

Verkoop

Duinroosweide, Woerden

10,0

Jelmer is zeer enthousiast en kundig; het is fijn dat hij meedenkt en ons ook in elke stap meeneemt. Hij is onvermoeibaar en gaat net dat stapje verder.

Aankoop

Anna van Hensbeeksingel, Gouda

9,5

Hij was eigenlijk de starter die niet op geld uit was maar ervaring en heel gemotiveerd wat maakte dat ik voor hem koos. Hij heeft alles echt heel netjes gedaan is bij alle bezichtigen geweest, keurig alles van te voren uitgezocht zodat we snel konden schakelen in deze bizarre markt We waren samen een goed team en hebben het tot een een leuk resultaat gebracht. Ik raad deze makelaar ook zeker aan de mensen die ik ken zeer te vrede.

Aankoop

Aankoop Woerden

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer te spreken over Adelmar Makelaardij! Altijd bereid om net even dat extra stapje te doen. Uitgebreide insiderskennis van het werkgebied en ook nog betaalbaar.

Verkoop

Plantsoen, Woerden

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb een zeer goede ervaring met Adelmar makelaardij gehad betreffende de verkoop van mijn huis. Zeer professioneel, realistisch, daadkrachtig, communiceert goed en is altijd beschikbaar voor je! Niets is teveel. Daarnaast beschikt Adelmar makelaardij over veel kennis en weet wat hij doet. Ik zou Adelmar makelaardij iedereen zeker aanraden!

Aankoop

Aankoop Gouda

⭐⭐⭐⭐⭐

Jelmer heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van een betaalbare woning. In een tijd waarin er wel 5 - 10 mensen boden op huizen in onze prijsklasse had hij ook de winnende tactiek om het huis voor de beste prijs aan ons te bezorgen. Hij reageerde snel op vragen en ontwikkelingen, en gaf goede kritiek op onze goede en minder goede ideeën. Wat me ook bij is gebleven is dat, omdat wij ons zorgen maakten over de fundering van ons toekomstige huis, hij bij elk kijkhuis de kruipruimte inspecteerde, iets wat denk ik niet iedereen voor de klant over heeft als ze een net pak aan hebben. We raden hem erg aan.

Aankoop

Terschellingkade, Woerden

9,5

Jemler is enthousiast, professioneel en weet absoluut wat hij doet Het is fijn om met hem samen te werken

Aankoop

Eksterlaan, Leerdam

10,0

We hadden al best met wat makelaars ( kantoren ) te maken gehad waaronder grote gerenommeerde. Adelmar Makelaardij steekt er met kop en schouder bovenuit. Hij is zeer gedreven en belangstellend in zijn client(en). We hebben zelf ook wel huizen gevonden en dan was hij er ook bij tijdens de bezichtiging en goed op de hoogte van het te bezichtigen object. Als wij het niet goed genoeg vonden ging hij weer met volle inzet verder met ons. VIER KEER EEN TIEN volkomen verdient!

Verkoop

Iepenlaan, Woerden

10,0

Goed en prettig contact. Helaas verkoop je niet zo vaak een huis, anders zou ik hier elke week naartoe gaan. Een echte aanrader.

Verkoop

Plantsoen, Woerden

10,0

Een zeer prettige ervaring. Vanaf het begin een duidelijk plan van aanpak met een unieke strategie. Er is een duidelijke communicatie en je weet al snel wat je kan verwachten, de verwachtingen worden meer dan goed nageleefd en zelfs meer. Met behulp van een moderne aanpak krijg je duidelijk inzicht van wat er te wachten staat, voor verkopers met weinig ervaring geeft dit veel vertrouwen. Zo word je als verkoper ontlast in de stressvolle tijd. Ook de bezichtigen zijn vlot verlopen, de potentiële kopers krijgen natuurlijk dezelfde unieke ervaring. De klant is koning en voor een uitstekende prijs/kwaliteit.

Verkoop

1e Honthorststraat, Woerden

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer snel onze woning verkocht. Contact met Jelmer verliep soepel en snel. Goede tarieven en uitstekende service. Zeker een aanrader.

Aankoop

De Vlist, Woerden

10,0

Wij hadden Jelmer als makelaar. Positieve punten: Bereikbaar / Denkt mee en vooruit / Vriendelijk / Kundig / Assertief / Flexibel / Luisterend / Aandacht voor proces en ons / Duidelijk. Zijn houding en gedrag, aandacht voor ons en zijn geboden adviezen maakt dat wij heel blij zijn met zijn services.

Bereikbaar per Whatsapp, telefoon en e-mail:

Whatsappen met Adelmar Makelaardij
  • Adelmar Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuterweide, De Meern
  • Adelmar Woerden
  • Adelmar Gouda
  • Adelmar Makelaardij Youtube

KVK 64048889 | Bank: NL 40 INGB 000 74 74 023

Bel 085 800 10 80 of stuur een bericht.

© 2021  Adelmar Makelaardij