top of page

Beoordelingen Adelmar Makelaardij

Funda logo Adelmar makelaardij beoordeli

Bekijk hier alle Google en Funda reviews op deze pagina. Bezoek de Funda pagina om alle Funda beoordeling te lezen. 

Het gemiddelde is gebaseerd op meer dan 50 beoordelingen in de laatste 24 maanden. Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

9,8

Gemiddelde

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

de Dinkel 11 Woerden

April 2024

Hele fijne samenwerking enthousiast gedreven en positief . Heeft zich goed verdiept in de zaken en altijd bereid om bij onduidelijkheid een antwoord te geven. Tevens een goede inbreng op de mogelijkheden voor potentiële kopers om de woning aan te passen.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Johannes Bosboomstraat 5 Woerden

April 2024

Uitstekende ervaring / begeleiding met deze makelaar. Zodra wij contact opnamen, stond de Heer Jelmer direct voor ons klaar.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,8

Verkoop

Langendijk 39 Vianen

Februari 2024

Het enthousiasme van Jelmer is top! Hij kon de emotionele waarde van ons huis goed inschatten, was zeer geïnteresseerd in de historie en indeling van het huis. Hij is zeer prettig om mee te werken, legt alles goed uit en is open en eerlijk.
Als ik al een minpunt zou moeten noemen, is dat hij ook reageert op een appje op zondagmiddag half 6. :-) Terwijl ik vind dat hij ook recht heeft op zijn vrije tijd en gerust mag wachten met antwoorden tot zijn weekeinde voorbij is. Hij is dus heel erg bereikbaar!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Verkoop

Lethmaetstraat 67 Gouda

Maart 2024

Altijd te bereiken en open staan voor vragen . Prettig om mee om te gaan. Oa: Goed advies om het huis aantrekkelijk in de markt te zetten.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Bogen 45 Gouda

Januari 2024

Korte lijnen; snelle interactie! Afstemming waar het moet zelfstandige acties waar het kan. Een heel fijn (verkoop)proces.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Thorbeckelaan 101 Gouda

December 2023

Zeer tevreden, onze makelaar heeft ons goed beleid en geïnformeerd tijdens het verkoopproces. Prettige persoon én een goed resultaat!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Meulmansweg 25H Woerden

November 2023

Jelmer van Adelmar Makelaardij heeft snel en adequaat gehandeld wat in deze situatie nodig was. Voor de verkoop zijn er verschillende, goed onderbouwde, strategieën voorgelegd. Er wordt geluisterd naar de wensen van de verkoper en tijdens het proces ben ik constant up to date gehouden wat fijn was. Jelmer, bedankt!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Folkloreweg 6 Almere

Oktober 2023

Zeer tevreden over het gehele traject. Jelmer is een kundige en enthousiaste makelaar die onze woning binnen 1.5 week verkocht heeft en ons heeft begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hij onderscheidt zich van de rest met zijn indrukwekkende toewijding, brede kennis en persoonlijke aanpak.
Hij staat altijd voor je klaar, zelfs in de avonduren en weekenden.
Niets dan lof voor Adelmar Makelaardij en we doen graag nog een keer zaken met Jelmer in de toekomst!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Iepstraat 42 Alphen aan den Rijn

Oktober 2023

Jelmer heeft ons huis zeer snel verkocht. Hier zijn wij onwijs blij mee. Jelmer is altijd bereikbaar en komt direct met een kundige reactie bij vragen. Niets is Jelmer te veel. De houding van Jelmer is professioneel, hij komt met een goed plan van aanpak om de woning zo gunstig mogelijk in de markt te zetten. Zijn marktkennis heeft mij positief verrast, Jelmer verdiept zich echt in de woning en omgeving. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van Adelmar Makelaardij kom ik in de markt momenteel nergens tegen. Wij raden Jelmer bij iedereen aan en zullen bij een volgende koop of verkoop zeker weer gebruik maken van zijn deskundigheid.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Cruquiusweg 79C9 Amsterdam

November 2023

Jelmer is een hele fijne makelaar. Communicatief heel duidelijk, je kan hem alles vragen en prettig in de omgang. Het was mijn eerste huis die ik verkocht waardoor ik wat hulp nodig had. Jelmer kon mij bij al mijn vragen helpen, bij een volgende verkoop kom ik zeker terug.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Elandsgracht 142-2

Oktober 2023

Jelmer is de makelaar die je zoekt; hij is beleefd, vriendelijk, grappig en neemt uitgebreid de tijd voor zowel jou (verkoper) als de kijkers/kopers. Hij is uiterst zorgvuldig in iedere fase van zijn dienstverlening. Van voorbereiding tot sleuteloverdracht. Ik zou Jelmer 100% weer vragen in de toekomst! Thanks Jelmer.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Schermerhorn-lanen 51 Woerden

September 2023

Deskundige makelaar die de markt goed kent, breed netwerk en had goede adviezen. Communicatie was super, wij werden keurig op de hoogte gehouden van alle bezichtigingen etc. Groot pluspunt is ook de bereikbaarheid, ook na 17 u is telefonisch contact gewoon mogelijk.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,2

Verkoop

Goudenregenstraat 30 Vianen

September 2023

Geeft tips om verkoop te versnellen.
Is niet te beroerd om zelf een handje uit te steken.
Heeft vlot alle onderhandelingen, verkoopafspraken en overdracht gedaan.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Wilhelminastraat 49 Gouda

Augustus 2023

Contact met Jelmer is top! Reageert snel en is altijd bereikbaar. Heeft kennis van zaken en geeft de juiste adviezen.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9

Verkoop

Jan Sluijtersstraat 27 Woerden

Augustus 2023

Zeer vriendelijk, enthousiast en hij zag kansen waar de andere makelaars deze niet zagen. Deze kansen zijn ook benut!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Klaproosweide 32 Woerden

Augustus 2023

Adelmar (Jelmer) is een makelaar die net dat stapje meer doet dan de gemiddelde makelaar! Proactief, gepassioneerd en zeer betrokken in het gehele proces. Trekt op de juiste momenten aan de bel wanneer er signalen zijn voor actie. Zowel aankoop als verkoop. Bij een brandende vraag is geen moment of vraag hem te gek en reageert hij vlot, zelfs al is het weekend. Zelf in aanraking gekomen met Adelmar bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hier verbaasde wij ons al over zijn enthousiasme en gedrevenheid. Hierdoor direct Adelmar in de armen genomen voor de verkoop van onze woning. Draagt hier goeie ideeën voor aan en gaat werkelijk gepassioneerd aan de slag, of het zijn eigen woning is. En blijft betrokken van A tot Z. In 1,5 week huis verkocht.
Zijn prijs.. betere verhouding vind je niet!

Top makelaar, echte aanrader!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Verkoop

Molenwal 5 Oudewater

Augustus 2023

Voor de verkoop van het huis van mijn moeder, zijn we op advies van een kennis bij Adelmar Makelaardij terecht gekomen. Het eerste wat opviel was zijn snelheid van reageren. Na het eerste contact waarbij hij enthousiast overkwam hadden wij een goed gevoel om Jelmer deze opdracht te geven. Het huis was gedateerd, maar Jelmer zag gelijk de mogelijkheden, dit mede door zijn bouwkundige inzichten. Zijn enthousiasme weet hij over te brengen op de potentiële kopers.
Hij communiceert goed en tijdig zodat we te allen tijden, tijdens het verkoopproces op de hoogte werden gehouden. Verder is hij goed bereikbaar en erg service gericht, niets is hem te veel.
Conclusie wij zijn zeer tevreden en kunnen Jelmer bij iedereen aanbevelen.

Fons de Wit

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Van Oudheusdenstraat 19 Woerden

Augustus 2023

Jelmer heeft het perfect gedaan hoor, 100% tevreden. Hij houdt je op de hoogte van het hele proces. Echt een aanrader!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Iepenlaan 11, Woerden

Juli 2023

Na de kennismaking wisten wij het meteen. Het voelde vertrouwd. Dus Adelmar Makelaardij kreeg de opdracht! Jelmer is een vrolijke, enthousiaste makelaar met veel energie, die er 200% voor gaat. Hij zet net dat stapje extra! Goed bereikbaar en hield ons met alles op de hoogte. Jelmer heeft ons van begin tot het eind goed begeleid en ons huis was binnen 1.5 week verkocht!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Verkoop

Catsveld 8 Gouda

Juli 2023

Jelmer Bode is een jonge enthousiaste makelaar, die graag een extra stap zet om het beste resultaat te behalen. Hij is vriendelijk in de omgang, goed bereikbaar en flexibel.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,2

Verkoop

Bunchestraat 6 Gouda

Juni 2023

Adelmar heeft ons huis verkocht. Heel erg blij mee! Jelmer is laagdrempelig in het contact, heeft een fijne persoonlijke benadering en veel zicht op de markt. En alles weet hij ook in een hele mooie strategie om te zetten. Daarbij is ook het tarief vergeleken met andere makelaars voordelig. Ik zou als ik ooit weer ga verhuizen Adelmar opnieuw inschakelen.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Getijmolenerf 27 Gouda

Juni 2023

Jelmer is een professionele en deskundige makelaar die kennis heeft van veel zaken, verdiept zich op alle gebieden en blijft meedenken. Hij is bereikbaar op alle tijdstippen en geeft zich voor de volle 100% en net wat meer :). Yelmer heeft hart voor de zaak en voor zijn cliënten. Hij is enthousiast en gedreven. Ik zou hem zeker aanraden. Dank je wel Yelmer voor alle input!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Luxemburglaan 2 Woerden

Juni 2023

Jelmer is vanaf het begin tot het einde enthousiast en zeer bereikbaar en benaderbaar. Blijft meedenken en meebewegen en leidde de verkoop tot een succes voor ons.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9

Verkoop

Bunchestraat 26, Gouda

Maart 2023

Jelmer van Adelmar Makelaardij is van alle markten thuis, heel betrokken en geïnteresseerd. Is deskundig en zeer klantvriendelijk.
Hij houd je prima op de hoogte via een groepsapp en via de mail. En je kunt hem altijd bellen. Wij waren zeer tevreden over zijn service!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Oud Reeuwijkseweg 27 Reeuwijk

Maart 2023

We hadden hoge verwachtingen en ook een groot vertrouwen want we kennen Jelmer intussen al een poosje en dit werd de derde opdracht die hij voor ons aannam.
En hij heeft het wéér waargemaakt!
Adelmar Makelaardij is uitstekend bereikbaar, altijd betrokken en maakt graag tijd voor je vrij.
Jelmer heeft veel kennis van de markt, visie op strategie en zijn liefde en enthousiasme voor het vak maken hem bij elkaar tot een top makelaar.
Wij raden hem iedereen, ongeacht de opdracht, aan.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Athenelaan 82 Woerden

Februari 2023

Jelmer did an excellent job. He understands the (local) market resulting in good advice on the sales and pricing strategy. He also goes the extra mile for the customers by supporting house viewings in evenings and weekends, all of this for a very competitive price. I therefore strongly recommend Adelmar Makelaardij!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Aankoop

Berlengakade 30 Woerden

Januari 2023

Jelmer van Adelmar makelaardij is een zeer deskundige makelaar die tijd vrij maakt voor zijn cliënten. Jelmer weet veel van de markt en hij is altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Lethmaetstraat 73 Woerden

Januari 2023

We werden goed begeleid tijdens de verkoop van ons huis. Ook reageerde Jelmer snel op vragen van ons en hielp ons als we er zelf niet uit kwamen.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Groenezoom 24 Reeuwijk

December 2022

Kennis van zaken, gedreven, punctueel, perfectionistisch, flexibel, bereikbaar, kundig, enthousiast, vriendelijk, eerlijk. Deze makelaar gaat voor 200% voor zijn klanten!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,5

Verkoop

Meentweg 47 De Meern

November 2022

De makelaar was erg behulpzaam en heeft al zijn energie gestopt in het verkopen van ons huis. Hij heeft ook goed advies gegeven.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Speerdistel 1 De Meern

Oktober 2022

Jelmer is meer dan een makelaar. Hij helpt jou de puntjes op de i te zetten om jouw huis verkoopklaar te maken. Hij is creatief en zeer behulpzaam.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Rembrandtstraat 3 Krimpen a/d Lek

Oktober 2022

Uitstekende service waarbij wij regelmatig konden bellen of appen. Maakte een eigen app groep aan. Hierop was hij dag en nacht bereikbaar. Denkt echt aan de mens en niet alleen aan zijn eigen portemonnee. Probeert dus de beste deal voor jou als persoon eruit te slepen. Begeleid je in het koop/verkoop proces van A tot Z. Heeft ons huis binnen 2 weken verkocht, waarbij hij ons de juiste handvaten gegeven heeft om het maximale eruit te halen. Tijdens de aankoop van de nieuwe woning gaf hij ons de nodige tips, waardoor wij niet in voor hem bekende valkuilen zijn gestapt. Zelfs gaf hij ons aanvullende tips omtrent de hypotheek zelf (naast het advies van onze hypotheekadviseur). Hoge mate van professionaliteit, deskundigheid en zeer klantvriendelijk Kortom: wij waren zeer tevreden over de service.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Nuijtsstraat 29 Breda

September 2022

Nogmaals bedankt Jelmer dat je het weer tot goed resultaat hebt gebracht. verder zal ik iedereen die huis moet verkopen of kopen jouw aan raden. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Fam Slobbe

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Aldenhof 6719 Nijmegen

September 2022

Jelmer heeft ons in eerste instantie geholpen met de verkoop van ons huis, na de verkoop gingen we kijken om een nieuw huis aan te kopen. Hij heeft ons geadviseerd in de biedingen en onderzoek gedaan naar de prijs stelling en advies hierin. Daarnaast heeft het contact met de makelaars onderhouden. De eerste poging hadden we het huis niet, deze ging voor een te hoge prijs weg. Het tweede huis waar we naar gingen kijken hadden we wel! Voor een super prijs! Wij zijn erg blij met de rol die Jelmer hierin heeft gehad en zouden hem iedereen aanbevelen!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Bergstraat 6 Woerden

Augustus 2022

Jelmer van adelmar is een top makelaar! Hij is duidelijk,goed te bereiken en zet zich voor 100 procent in om het huis zo goed mogelijk te verkopen ,Hij is eerlijk en super enthousiast en heeft kennis van zaken .,hij is zijn geld dubbel en dwars waard .

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9

Verkoop

de grebbe 4 Woerden

Augustus 2022

Jelmer Bode van Adelmar Makelaardij heeft gedurende het gehele verkooptraject alle tijd genomen voor onze vragen. Hij is enthousiast en zeer goed bereikbaar. Hij heeft de verkoop van de Grebbe 4 in Woerden erg goed begeleidt. Mijn vader van tachtig is blij dat Jelmer de verkoop van zijn woning zo goed heeft geregeld. Het was voor hem emotioneel om na 45 jaar zijn woning te verlaten en hij kreeg alle begrip en geduld van Jelmer. Het feit dat mijn zus, mijn vader en ik in een appgroep zaten heeft ook geholpen om iedereen over de vorderingen te informeren. De bezichtigingen zijn altijd voorzien van een kort maar concreet verslag. Jelmer heeft ook na de verkoop aandacht besteed aan mijn vader door samen met hem de sticker "verkocht" op het bord te plakken. Dat vond mijn vader een mooie afronding van het verkooptraject. Jelmer heeft ook aanvullende producten via zijn netwerk geregeld zoals het energielabel. Hij biedt deze geheel vrijblijvend aan en daar hebben we goed gebruik van gemaakt. Kortom Jelmer is een zeer geschikte makelaar.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Verkoop

Veluwemeer 303 Woerden

Augustus 2022

Voor het verkopen van ons appartement heeft Jelmer ons geweldig geholpen! Vanaf het moment dat wij in contact kwamen, voelde het voor ons als beide een super goede klik. Tijdens onze zomervakantie heeft Jelmer er alles aan gedaan om ons appartement te verkopen! En met succes!! Jelmer betrok ons overal bij en de overleggingen over de biedingen gingen per telefoonsuper! Met een superbod( ver boven de vraagprijs) is ons huis verkocht! Kortom: een vak makelaar!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

9,8

Verkoop

Bergstraat 6 Woerden

Augustus 2022

We hebben een zeer fijn en duidelijke begeleiding gehad van onze makelaar. Wij hadden nog nooit een huis verkocht en hij gaf ons een zeer duidelijke uitleg en begeleiding hoe alles werkt. Hij was bijna altijd bereikbaar bereikbaar en anders belde hij zeer snel terug. Hij kwam altijd op tijd en nam ook de tijd. Wij hebben zeer prettig met hem samengewerkt.

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Bijlander 14 Woerden

Juli 2022

Jelmer is te allen tijde goed bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend. Hij is deskundig, prettig in de omgang en hij kon ons ook van bouwtechnisch advies voorzien. Bij de tweede bieding was het al raak en we zijn dan ook zeer tevreden over de service van Adelmar Makelaardij. Ook na de koop is er nog contact en kun je bij hem terecht met vragen. Een aanrader!

Adelmar_Woerden_Iepenlaan_VERKOOP.png
Google-Reviews-Adelmar-makelaardij-beoor

10

Aankoop

Eerste oosterparklaan 68 B Utrecht

Juli 2022

Jelmer heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn woning. Ik heb Jelmer ervaren als een vakkundig persoon met passie voor zijn vak. Vooral zijn ervaring en enthousiasme speelden een doorslaggevende rol bij de aankoop. In het gehele proces maar in het bijzonder bij bezichtigingen bewees hij zijn toegevoegde waarde; ik werd gewezen op zaken waar ik zelf niet aan zou denken (denk o.a. aan buren, zon, energie, bouwmogelijkheden). Daarnaast bleef Jelmer objectief en oprecht, zo is mij bijvoorbeeld afgeraden een bepaald bod uit te brengen op een woning omdat deze het simpelweg niet waard was. Hierdoor werd ik positief verrast. Tot slot en niet geheel onbelangrijk, de communicatie verliep voortreffelijk (bereikbaarheid is top). Al met al zou ik Adelmar Makelaardij van harte aanbevelen.

Basis

€ 1.750

Full serivce dienstverlening met

Funda publicatie, bezichtigingen en verkoop. 

Compleet

€ 2375

Professionele woningpresentatie en strategische publicatie. Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening.

Excellent

€ 2875

De meest uitgebreide dienstverlening standaard met

Matterport en andere extra's

bottom of page