top of page

Geschakelde villa’s met privé zwembad in La Finca Golf

C. Dolores, 1, 03169 Algorfa, Alicante, Spanje

Vanaf

€ 535.000,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Villa

2

3

135

Voorzieningen

Airco

Parkeren

Privé zwembad

Terras en tuin

Beschrijving

Geschakelde villa’s gebouwd op percelen vanaf 443 m2. De villa’s in mediterrane stijl zijn verdeeld over één verdieping met drie slaapkamers (waarvan één en-suite), twee badkamers, een keuken met een Amerikaanse bar en een woon-eetkamer met directe toegang tot de tuin. De buitenruimte biedt een groot terras, een ingebouwde pergola als parkeerplaats, een privétuin en een privézwembad.

De villa’s worden opgeleverd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Volledige installatie van geleide airconditioning en vloerverwarming in de badkamers. De badkamers zijn ook voorzien van meubels, spiegels en doucheschermen. De hoofdslaapkamer heeft een kleedruimte en de andere slaapkamers zijn uitgerust met inbouwkasten.

La Finca Resort ligt op 4 minuten van de stad Algorfa, in het zuiden van de Costa Blanca. Het gebied biedt tal van voorzieningen zoals restaurants, ziekenhuis, apotheken, supermarkten, sportfaciliteiten, winkelgebied, etc. Playa del Moncayo ligt op 13 kilometer afstand en de internationale luchthaven van Alicante ligt op 56 kilometer afstand.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

C. Dolores, 1, 03169 Algorfa, Alicante, Spanje

bottom of page