top of page

Geschakelde woningen in een prachtige woonwijk in El Vergel

03770 Vergel, Alicante, Spanje

Vanaf

€ 199.000,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Woning

2

2

66

Voorzieningen

Airco (voorinstallatie)

Privé parkeren

Gem. zwembad

Terras

Beschrijving

Woonwijk van 15 half vrijstaande eengezinswoningen, met parkeergelegenheid, uitgestrekte tuinen en een gemeenschappelijk zwembad.


De woningen hebben twee en drie slaapkamers, twee badkamers, keuken, woon-eetkamer en grote terrassen, evenals een solarium. De keuken wordt volledig gemeubileerd opgeleverd met boven- en onderkasten, werkblad type Silestone, afzuigkap, keramische kookplaat en elektrische oven.


Ze zijn allen uitgevoerd in materialen van topkwaliteit en hebben pre-installatie van airconditioning voor split-type machines.


Wat de ligging betreft, de woonwijk bevindt zich in El Vergel, in de stad Denia, op korte afstand van de prachtige stranden van de Middellandse Zee.

Ten zuiden van Denia kunt u indrukwekkende baaien van grote schoonheid ontdekken die verscholen liggen tussen de kliffen in het meest ruige gebied van de kust van Denia.


De stranden en baaien van Denia zullen, dankzij de kwaliteit van het transparante water, de ideale plek zijn voor liefhebbers van de duiksport. Men kan hierdoor perfect de omringende onderwater flora en fauna observeren.

Bovendien hebben veel van de stranden van Denia de blauwe vlag gekregen als erkenning voor de kwaliteit van de voorzieningen en services.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

03770 Vergel, Alicante, Spanje

bottom of page