top of page

Lichte appartementen in La Finca Golf

C. Dolores, 1, 03169 Algorfa, Alicante, Spanje

Vanaf

€ 212.000,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Appartement

2

2

69

Voorzieningen

Airco + Lift

Vloerverwarming

Gem. zwembad

Terras en tuin

Beschrijving

Appartementen met twee of drie slaapkamers verdeeld over drie blokken met elk twee verdiepingen. Het model op de begane grond heeft een eigen tuin en de penthouses hebben een groot solarium.

De appartementen worden opgeleverd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn uiterst compleet: complete installatie van airconditioning, vloerverwarming in badkamers, doucheschermen in badkamers en elektrische rolluiken.


De gemeenschappelijke ruimte is exclusief voor de appartementen en beschikt over een grote tuin met een hangmat en een gemeenschappelijk zwembad. Optioneel kunnen de woningen beschikken over een parkeerplaats en berging.


La Finca Resort ligt op vier minuten van de stad Algorfa, aan de Costa Blanca Zuid. Dit resort met golfbaan is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een omgeving van rust en natuur. Alle voorzieningen voor het gemak van de bewoners, zoals restaurants, een winkelgebied, apotheken etc. Met een brede infrastructuur op slechts 35-40 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

C. Dolores, 1, 03169 Algorfa, Alicante, Spanje

bottom of page