top of page

Luxe villa in Algorfa

Algorfa, Spanje

Vanaf

€ 445.000

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Villa

1

2

206

Voorzieningen

Tuin

Privé parking

Privé zwembad

Voorinstallatie airco

Beschrijving

Vrijstaande en half-vrijstaande villa’s met twee, drie en vier slaapkamers en twee of drie badkamers. Verdeeld over drie verdiepingen bestaande uit: kelder, eerste, tweede en derde verdieping met dakterras, privézwembad en prachtige tuin.

De woonkamer is ruim van opzet en heeft veel lichtinval, de open keuken is voorzien van boven- en onder keukenkasten. De keuken heeft een charmant en elegant ontwerp en is uitgevoerd met oog voor de kleinste details. Er is een directe toegang tot het buitenterras en het zwembad waar men kan genieten van de zonnige dagen die kenmerkend zijn voor het mediterrane klimaat.

De slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van moderne, hoogwaardige decoraties en ingebouwde kledingkasten. De badkamers zijn uitgevoerd met porseleinen materialen en sanitair en worden compleet opgeleverd met wastafel, badkamermeubel, spiegel en douchescherm.

De villa’s zijn voorzien van pre-installatie van airconditioning, een aerothermisch systeem voor warmwatervoorziening voor huishoudelijk gebruik en de hoofdingang heeft een gemotoriseerd systeem.

De buitenruimtes bestaan ​​uit een groot zwembad, dakterras, prachtige tuin geïntegreerd in het landschap, terras en privéparkeerplaats op het perceel.

Dit prachtige project is gelegen in Algorfa aan de Costa Blanca ten zuiden van Alicante.  Het gebied is gekend als golfparadijs en tevens bekend om zijn boomgaardlandschap met citrus-boomgaarden.

Het is een natuurlijke en rustige omgeving, maar m.b.t. bereikbaarheid perfect gesitueerd ten opzichte van de grotere nabijgelegen steden Torrevieja met een prachtige zeehaven, Guardamar met de prachtige zandstranden en Orihuela Costa met bars, restaurants en lokale markten.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

Algorfa, Spanje

bottom of page