top of page

Moderne herenhuizen nabij golfcomplex en hoofdstad Murcia

Sierra de Carrascoy, 30849, Murcia, Spanje

Vanaf

€ 195.000,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Woonhuis

2

2

76

Voorzieningen

Airco

Parkeren

Zwembad

Terras

Beschrijving

Woningen trapsgewijs verdeeld over percelen variërend van 135m2 tot 190m2, met twee-drie slaapkamers en twee badkamers.

De herenhuizen met drie slaapkamers zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping met solarium, terwijl de herenhuizen met twee slaapkamers zijn verdeeld over de begane grond en het solarium. Hierdoor zijn de 2-kamerwoningen ruim op de begane grond, terwijl de 3-kamerwoningen de extra kamer en een badkamer op de eerste verdieping hebben.

De eetkamer is  met een open concept wat zorgt voor veel lichtinval. De keuken wordt volledig gemeubileerd opgeleverd met boven- en onderkasten, een inductiekookplaat en een afzuigkap. Wat betreft de kamers, ze hebben inbouwkasten. Ook de badkamers worden compleet opgeleverd met meubel, douchescherm en spiegel met LED-verlichting.

De airconditioning van de huizen wordt verzorgd door een geleid airconditioningsysteem op de begane grond en door split-type airconditioning op de eerste verdieping.

Wat de buitenruimtes betreft; de kavels worden opgeleverd met een afgewerkt ontwerp van grind, cipressenhaag, irrigatienetwerk en buitenverlichting met wandlampen aan de gevel. Optioneel kan een privé zwembad met douche aangevraagd worden.

Naast de privé buitenruimtes heeft de residentie een gemeenschappelijke ruimte met een gemeenschappelijk zwembad.

Gelegen aan de voet van het natuurpark van de Sierra de Carrascoy en de vallei die de stad Murcia flankeerrt. In feite ligt de woonwijk op slechts 12 minuten van de hoofdstad. Minder dan 10 minuten van het ziekenhuis La Arrixaca en tweetalige scholen. Playa de la Ribera ligt op iets meer dan 15 minuten rijden met de auto.

Alsof dit nog niet genoeg is, in het hart van de woonwijk vindt je El Parador. Een plein met een kapel in mediterrane stijl wat de plek een bijzondere charme geeft. In de parador vind je lokale en fusion gastronomie, marktkeuken en het is ook de plek waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Beschut door de grote dennenbomen op het plein, is het mogelijk om te genieten van bijeenkomsten en zonsondergangen, een vroeg ontbijt voordat u gaat golfen of gewoon een drankje drinken na een dag sporten.

Een uur rijden van de internationale luchthaven van Alicante en 10 minuten van de luchthaven van Murcia.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

Sierra de Carrascoy, 30849, Murcia, Spanje

bottom of page