top of page

Moderne villa’s in Hondón de las Nieves

Hondón de las Nieves, Alicante, Spanje

Vanaf

€ 245.000,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Villa

2

3

108

Voorzieningen

Airco

Privé parkeren

Privé zwembad

Privé tuin

Beschrijving

Vrijstaande villa’s met drie slaapkamers en twee badkamers op één verdieping met zwembad en privéparkeergelegenheid.


Deze prachtige villa’s zijn ontworpen met oog op kwaliteit; een doordacht concept om het gehele jaar door te kunnen genieten van het ongelooflijke mediterrane klimaat.


De keuken is voorzien van boven- en onderkasten en uitgevoerd met chromen kranen en spoelbak. De woonkamer, eetkamer en keukenruimte hebben een open concept met veel lichtinval.


De slaapkamers zijn ruim en modern. De gekozen materialen bestaan uit neutrale kleuren zoals wit en beige, wat een gevoel van warmte geeft. De badkamers worden compleet opgeleverd met badkamermeubilair, douchescherm, douchebak en spiegel.


Op het buitenterrein is een privézwembad met een tuin, een veranda en een privéparkeerplaats.

Deze villa voldoet tevens aan hoge duurzaamheidsnormen en heeft hiervoor de benodigde voorzieningen. De villa’s zijn ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren en beschikt over energie-efficiëntiesystemen en milieuvriendelijke materialen welke in de constructie zijn geïntegreerd.


Hondón de las Nieves is een rustig stadje aan de Costa Blanca in de provincie Alicante; een rustige en pittoreske plek waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de bergen, omringd bent door de natuur en kunt genieten van de beste zonsondergangen. Dit alles terwijl u zich op loopafstand bevindt van de lokale voorzieningen, winkels en restaurants.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

Hondón de las Nieves, Alicante, Spanje

bottom of page