top of page

nieuwbouw mediterrane woningen in Algorfa

Algorfa, Spanje

Vanaf

€ 209.000,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Woonhuis

2

2

70

Voorzieningen

Airco

Parkeren

Gem. zwembad

Terras / tuin

Beschrijving

Half-vrijstaande villa’s in mediterrane stijl omgeven door een prachtige omgeving. De villa’s hebben twee verdiepingen die bestaan ​​uit twee of drie slaapkamers en twee badkamers en op het grote buitenterrein een terras, een prachtige tuin en parkeerplaats.


De villa’s hebben een ruime woonkamer met open keuken concept. De keuken is uitgerust met hoog- en laag keukenmeubilair. De gehele ruimte is afgewerkt met materialen van uitstekende kwaliteit. Dankzij de zuidoriëntatie geniet deze ruimte de gehele dag van de natuurlijke lichtinval. Tevens heeft u vanuit hier directe toegang tot het buitenterrein.


Ook de slaapkamers zijn ruim met veel lichtinval en uitgerust met inbouwkledingkasten.

De badkamers zijn voorzien van porselein sanitair en worden compleet geleverd met wastafel, badkamermeubel, spiegel en douchescherm.


De villa’s beschikken over een warmwatersysteem voor huishoudelijk gebruik, pre-installatie voor airconditioning, vijf zonnepanelen, alarmsysteem door het gehele huis en een domoticasysteem om de verlichting en zonwering te bedienen.


Gelegen aan de eerste lijn van golfbaan “La Finca Golf  & Resort”, één van de meest symbolische golfcomplexen in de omgeving en toevluchtsoord voor golfliefhebbers.


Gelegen op slechts vier minuten van Algorfa, aan de zuidelijke Costa Blanca, is dit de perfecte locatie voor wie wil genieten van de mediterrane levensstijl: nabijheid van strand, golf en bergen, omgeven door rust, echter met toegang tot allerlei voorzieningen en recreatiemogelijkheden.


Een paar minuten van de mooiste stranden in het zuiden van de Costa Blanca en prachtige natuurgebieden zoals de Laguna Rosa van Torrevieja en de duinen van Guardamar del Segura.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

Algorfa, Spanje

bottom of page