top of page

Nieuwbouw woningen in Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada, Spanje

Vanaf

€ 229.500

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Eengezinswoning

1

2

89

Voorzieningen

Airco voorinstallatie

Prive parkeren

Terras

Prive zwembad

Beschrijving

Een privé wooncomplex met geschakelde woningen in Pilar de la Horadada met twee  slaapkamers, twee badkamers en een privézwembad.


Dit prachtige complex is doordacht ontworpen, met kwaliteit en design, opdat u er het hele jaar door kunt wonen en kunt genieten van het ongelooflijke mediterrane klimaat.

De woonkamer, eetkamer en keuken zijn volgens een open concept en hebben veel lichtinval. De keuken is voorzien van boven- en onder keukenkasten, chromen kranen, spoelbak en is inclusief enkele keukenapparatuur.


De slaapkamers zijn ruim en modern en de badkamers worden compleet geleverd met badkamermeubel, douchescherm en douchebak.


In de buitenruimte is er een privézwembad (optioneel), een ontspanningsruimte met ligstoelen en een kleine tuin.


Deze woonwijk biedt hoge duurzaamheidsnormen en uitzonderlijke voorzieningen en is ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren door het gebruik van milieuvriendelijke materialen in de constructie.

Het heeft een aerothermisch systeem voor warmwater voor huishoudelijk gebruik, vloerverwarming in de badkamers, pre-installatie van airconditioning via luchtkanalen, een video-intercom en gemotoriseerde zonwering.


Het project is gelegen in Pilar de la Horadada aan de zuidelijke Costa Blanca. Het is een stad waar u kunt genieten van meer dan 320 dagen zon per jaar, kennis kunt maken met de geschiedenis, festivals, tradities en gastronomische rijkdom of allerlei sporten kunt beoefenen in de omgeving. Het ligt op drie km van de golfbaan Lo Romero en de prachtige zuidelijke stranden.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

Pilar de la Horadada, Spanje

bottom of page