top of page

Zorg appartementen in Mil Palmeras

03191 Mil Palmeras, Alicante, Spanje

Vanaf

€ 152.000,-

Details

Woning type

Badkamers

Slaapkamers

Oppervlakte

Appartement

1

2

66

Voorzieningen

Airco en lift

Privé parkeren

Gem. zwembad

Gym

Beschrijving

Appartementen met één en twee slaapkamers en één en twee badkamers in een woonwijk die is ontworpen met het oog op gezondheid en om rustig te kunnen genieten van het leven aan de Middellandse Zee.


De appartementen hebben 24-uurs assistentie via een knop die vanuit elke kamer in het appartement verbinding maakt met de zorg verlenende professionals of indien nodig met diegenen die de mobilisatie uitvoeren. Tevens zullen de appartementen op de begane grond speciaal aangepast worden met bredere deuren, bredere gangen en badkamers volledig aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit.

De woningen zijn inclusief warm/koud verwarming en parkeerplaats.


De residentie heeft een gemeenschappelijk zwembad, een fitnessruimte, een schoonheidssalon en een ruimte voor fysiotherapie.


Gelegen in Mil Palmeras, tussen Campoamor en Torre de la Horadada, een gebied dat bekend staat om zijn prachtige fijne zandstranden, erkend met de kenmerkende blauwe vlag. Het gebied heeft alle noodzakelijke voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, apotheken, enz. Het winkelcentrum La Zenia Boulevard ligt op een paar minuten rijden met de auto. De internationale luchthaven van Alicante ligt op 50 minuten rijden.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over deze of andere droomwoningen?
Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek. 

Locatie

03191 Mil Palmeras, Alicante, Spanje

bottom of page