top of page

Catsveld 8

2804 BH Gouda

Vraagprijs (k.k.)

€ 420.000

Oplevering

In overleg

Status

Verkocht

Type

Appartement

Bouwjaar

1973

Energielabel

B

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

-

Aantal kamers

3 (2 slaapkamers)

Buitenruimte

Tuin

Ligging

Zuidwest

Parkeren

Openbaar en garage

Menu

Omschrijving

De perfecte benedenwoning met een royale achtertuin, rustige ligging¸ uitzicht op groen, twee slaapkamers en een inpandige garage. Het is fijn om thuis te zijn met ruime mate van binnenvallend daglicht. Grote raampartijen in de living en slaapkamer én de gunstige ligging op het zuidwesten maakt de woning licht en ruimtelijk. Een ander bijzonder kenmerk is de inpandige garage; ideaal als extra hobbyruimte, slaapkamer en/of het stallen van uw voertuig(en).


“Catsveld” is centraal gelegen in een groene omgeving met verschillende waterpartijen. Vanaf de voordeur zijn alle benodigde voorzieningen op loop-/fietsafstand. Het winkelcentrum Bloemendaal voor al uw dagelijkse boodschappen vindt u om de hoek en de Reeuwijkse plassen zijn dichtbij om het hele jaar door te kunnen recreëren.  Het (intercity)treinstation Gouda is slechts 7 minuten fietsen waarmee steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht binnen een half uur bereikbaar zijn. De bushalte is 1 minuut lopen en biedt een directe verbinding met het treinstation, stadscentrum en andere delen van de stad.


Bijzondere kenmerken

- Ruime living met open keuken

- 2 slaapkamers

- Royale tuin op het zuidwesten!

- Rustige ligging met uitzicht op groen

- Inpandige garage met kanteldeur

- Strakke wandafwerking

- Eigen warmtevoorziening

- Gunstige ligging (winkels, OV en zorg)


Entree

De entree heeft een centrale ligging binnen de woning met direct toegang naar de woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, toiletruimte en badkamer. De strakke wandafwerking in de entree en overige ruimte geeft de woning een frisse en moderne uitstraling.


Woonkamer en buitenruimte

De woonkamer met open keuken biedt een fraaie living om heerlijk te vertoeven. Het grote raamkozijn met schuifdeur brengt de buitenruimte mooi in verbinding met de living. Rustig gelegen met een beschutte ligging. Deze tuin van ca 11 breed en 8 meter diep is in de basis een fantastische tuin met een overdekt terras, uitzicht op een groen decor en veel zon met een ligging op het zuidwesten.


Keuken

De open keuken is doordacht gesitueerd met de naast gelegen berging en de toegang naar de daarnaast gelegen garage. De keuken is eenvoudig maar verkeerd in goede staat; uitgerust met een dubbele spoelbak, gaskookplaat (2019), inbouw oven (2019), afzuigkap, koel-/vriescombinatie en extra kastruimte.


Berging en garage

De inpandige berging is toegankelijk via de keuken en een praktische ruimte voor de plaatsing van een wasmachine en wasdroger. Naast extra opbergruimte ook de eigen CV installatie van de woning.


De garage is bereikbaar via de keuken en naastgelegen berging/bijkeuken. Een ruime afmeting van 6.11 bij 2.79 meter. Ideale ruimte voor de stalling van uw motorfiets(en), auto of andere vervoersmiddelen. De kanteldeur kan elektronisch worden bediend met afstandsbediening voor het gemakkelijk in- en uitrijden.


Slaapkamers

De grootste slaapkamer is naast de living gesitueerd en heeft eveneens een groot raamkozijn met uitzicht op groen. Een grote slaapkamer waar de vaak ontbrekende beweegruimte aanwezig is. En tevens voldoende ruimte voor een of meer (kleding)kasten. De tweede slaapkamer is aan de andere zijde van de woning gesitueerd en eveneens bereikbaar via de centrale hal van de woning.


Verduurzaming

Dit appartement geniet van diverse isolatievoorzieningen zoals de recent aangebrachte Tonzon vloerisolatie. Bovendien heeft deze woning een eigen warmtevoorziening in tegenstelling tot andere complexen met bijvoorbeeld blokverwarming. Handig indien u op een moment besluit gasloos te willen wonen. Met het plaatsen van een elektrische warmwaterboiler (en elektrisch te gaan koken) woont u al praktisch helft van het jaar gasloos. De verwarming van de radiatoren kan op diverse manieren worden verzorgd maar maakt als laatste stap de gehele transitie overzichtelijk. Het belangrijkste voordeel is dat u naar eigen inzicht deze transitie naar gasloos wonen kunt vervullen.


Winkelcentrum Bloemendaal

Onder andere Hema, Supermarkten Albert Heijn en Jumbo, bakkers, slager, poelier, vishandel, dierenwinkel.


Verkoper aan het woord

Ik heb met ontzettend veel plezier op het Catsveld gewoond. Na lang zoeken heb ik dit fijne appartement gekocht met het idee nooit meer weg te hoeven gaan. Het is goed bereikbaar, dichtbij het groen, het heeft een heerlijke tuin en het centrum van Gouda is ook dichtbij; de perfecte plek! Een verrassende en leuke wending in mijn leven maakt dat ik moest kiezen tussen Gouda of samenwonen met mijn grote liefde in Duitsland. Na bijna een jaar heen en weer reizen hebben we het besluit genomen samen te gaan wonen. Na veel wikken en wegen heb ik moeten kiezen en besloten dit unieke plekje te verkopen.

Woninginformatie

Plattegronden

Plattegronden

Videopresentatie

Videopresentatie
Omgeving in beeld

Omgeving in beeld