top of page

de Rijkestraat 10

2806 MJ Gouda

Vraagprijs (k.k.)

€ 550.000

Oplevering

In overleg

Status

Onder bod

Type

Hoekwoning

Bouwjaar

2024

Energielabel

A++++

Woonoppervlakte

138 m²

Perceeloppervlakte

156 m²

Aantal kamers

6 (5 slaapkamers)

Buitenruimte

Zij- en achtertuin

Ligging

Zuid

Parkeren

Openbaar

Menu

Omschrijving

Ruim, comfortabel en energiezuinig wonen in deze recent opgeleverde nieuwbouw woning; een unieke kans om deze hoekwoning geheel naar eigen smaak in te richten. Met duurzame voorzieningen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming door de gehele woning! 

De gloednieuwe keuken en badkamer zijn reeds geïnstalleerd waarbij u zelf de keuzevrijheid heeft om de woning naar eigen smaak in te richten. Gelegen op een extra ruim perceel van 156 m² met een zijtuin en de achtertuin die een zonnige ligging heeft op het zuiden.


In deze fraai en rustig gelegen hoekwoning geniet u van maximaal van lichtinval dankzij de extra ramen op de zijgevel. Veel woonruimte met vijf slaapkamers en extra ruimte om een zesde slaapkamer te realiseren plus een (extra) thuiswerkplek te realiseren! 


- Hoekwoning

- Woonoppervlakte138 m²

- Energielabel A

- Driedubbel glas 

- Warmtepomp (gasloos wonen)

- Vloerverwarming op alle woonlagen

- 11 zonnepanelen

- Vijf ruime slaapkamers

- Zesde en zelfs zevende slaapkamer mogelijk!

- Luxe badkamer


Gouda Oost is een centraal gelegen woonwijk dat de afgelopen jaren een fraaie metamorfose is ondergaan met diverse voorzieningen dichtbij. Supermarkten Jumbo en Lidl zijn op loopafstand alsmede een vishandel, bakker, kapsalon en apotheek. Ook scholen en sportverenigingen zoals voetbal en tennis zijn nabij. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gunstig zoals bus en trein. Station Goverwelle is circa 4 minuten fietsen en intercitytreinstation Gouda slechts 9 minuten. De historische binnenstad van Gouda bereikt u op de fiets in ongeveer 5 minuten. 


Indeling: 

Bij binnenkomst treft u een ruim entree met de meterkast, serviceruimte, trap naar de eerste verdieping, toiletruimte en toegang naar de woonkamer. De woonkamer is extra ruimtelijk met de open keuken situatie, breedte van ruim 5 meter en lichtinval van drie zijdes. Bovendien extra comfortabel met vloerverwarming en driedubbel glas.


Aan de voorzijde de nieuw geplaatste Bruynzeel keuken in een moderne uitvoering. Voorzien van een inductiekookplaat, afzuiging en spoelbak. Indien gewenst kan de keuken uitgebreid worden in dezelfde stijl aan de andere zijde van de keuken. 


De achtertuin heeft met de hoekligging en aangrenzende zijtuin een mooie ligging, afgescheiden met een stenen tuinmuur dat nog wordt voorzien van een toegangsdeur. De vrijstaande houten berging heeft een afmeting van 3.69 bij 2.00 meter en is voorzien van elektra en waterkraan. 


Eerste verdieping: 

De eerste verdieping is ruimtelijk ingedeeld met drie slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. Iedere slaapkamer heeft vloerverwarming met een individueel regelbaar klimaat. De twee grootste slaapkamers hebben dankzij de hoekligging mooi lichtinval van twee zijdes en meten ca. 4.3 x 3 meter. De draai/kiep ramen met driedubbel glas bieden een hoog comfortgehalte en geeft zicht op de boomrijke omgeving aan de voor- en zijkant van de woning. De derde slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en is met de afmeting van ca. 3 x 2.3 meter goed te gebruiken als slaapkamer en/of thuiswerkplek. 


Tweede verdieping: 

Op de tweede verdieping twee grote slaapkamers met tevens lichtinval van twee zijdes. De grootste slaapkamer van de woning is gesitueerd aan de achterzijde met een afmeting van ca. 5.4 x 3 meter. De zeer royale overloop biedt veel extra mogelijkheden zoals het realiseren van een zesde slaapkamer en een praktische (extra) thuiswerkplek aan de voorzijde. Op deze verdieping is ook vloerverwarming aanwezig waarbij de twee slaapkamers over een individuele thermostaat beschikken.Disclaimer

De afmetingen zijn conform de branchebrede meetinstructie om een meer eenduidige manier van meten toe te passen. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovendien is grote zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling van alle verstrekte informatie. Echter zijn onjuistheden niet volledig uit te sluiten, daarom kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor foutieve of onvolledige informatie.

Woninginformatie

Plattegronden

Plattegronden

Videopresentatie

Videopresentatie
Omgeving in beeld

Omgeving in beeld

Virtuele tour

Virtuele tour
Virtuele tour

Locatie

Locatie

Schaduwkaart

Virtuele tour
Schaduwkaart
bottom of page