top of page

Langendijk 39

4132 AH Vianen

Vraagprijs (k.k.)

€ 650.000

Oplevering

In overleg

Status

Verkocht

Type

Hoekwoning

Bouwjaar

1939*

Energielabel

G

Woonoppervlakte

303 m²

Perceeloppervlakte

441 m²

Aantal kamers

10 (5 slaapkamers)

Buitenruimte

Stadstuin

Ligging

Zuid

Parkeren

Eigen terrein

Menu

Omschrijving

Een uniek object met een zonnige hoekligging aan de Langendijk en de Varkensmarkt; een geweldige locatie om uiteenlopende woondromen te realiseren!

De combinatie van de gunstige kenmerken maakt deze voormalige stadsboerderij een uniek object:

- Royaal woonoppervlakte (303 m²);

- Veel buitenruimte (100+ m²);

- 5 slaapkamers (7 of meer is mogelijk);

- Grote garage van maar liefst 177 m²;

- Commerciële ruimte met drie kamers.


De deels omsloten buitenruimte is ideaal gesitueerd om in een prachtige stadstuin te veranderen; met een zonnige ligging op het zuiden en aan een rustig zijstraatje gelegen (eenrichtingsverkeer).

De commerciële ruimte met een gevel van ruim 13 meter breed is gelegen aan de Langendijk; bestaande uit één grote ruimte, twee kamers(kantoorruimte) en een bijkeuken met toilet. Het geheel kan indien gewenst eenvoudig weer in verbinding worden gebracht met het woonhuis.

Ook de centrale ligging is een fijn kenmerk van deze woning met bushaltes, winkelstraat, sportverenigingen en diverse basisscholen dichtbij. Busstation Lekbrug-Oost is slechts  3 minuten fietsen en heeft o.a. een uitstekende busverbinding met Utrecht Centraal – ca. 20 minuten.  De voet- / fietsveer met Nieuwegein is nog geen 10 minuten lopen vanaf de woning. De snelwegen A2 en A27 zijn goed bereikbaar met een rijafstand van 5-6 minuten rijden vanaf de eigen oprit.

Begane grond:
Entree (woonhuis) is bereikbaar via de eigen buitenruimte met een oppervlakte van ruim 100 m², omringd met het woonhuis, de 'twee' aangrenzende garages en stukje buitenmuur van de buren.


Bij binnenkomst treft u een grote ruimte die tevens met twee grote schuifdeuren in verbinding staat met de buitenruimte.

Deze centraal gelegen ruimte geeft toegang naar de garage en de gang waarmee het woongedeelte in verbinding staat. Deze lange gang op de begane grond geeft toegang naar de kelderruimte van ca. 23 m², toilet, badkamer, trap naar de eerste verdieping, diverse kasten en de woonkamer met open keuken situatie. De oorspronkelijke verbinding naar de commerciële ruimte is ook in deze gang gesitueerd.

De woonkamer met open keuken heeft een rustige ligging aan de Varkensmarkt en het eigen erf. Het geheel biedt een heerlijke leefruimte met verrassend veel lichtinval dankzij de gunstige hoekligging op het oosten en zuiden.


Entree (commerciële ruimte) is bereikbaar via de Langendijk en heeft een royale afmeting van ruim 13 meter breed en ruim 6 meter diep. Bestaande uit een mooie grote ruimte met twee grote raamkozijnen (ca. 9,25 bij 3,5 meter), het derde grote raamkozijn in de voorgevel behoort bij een van de twee kamers die bereikbaar zijn vanuit de centrale ruimte. Daarnaast is er nog een bijkeuken met toilet. De commerciële ruimte kan via de bijkeuken weer in originele staat verbonden worden met het woongedeelte.

1e verdieping:
Vanaf de gang in het woongedeelte is de bovenverdieping bereikbaar met een oppervlakte van bijna 170 m². Vanaf de ruime overloop heeft u toegang naar twee slaapkamers (gelegen boven de commerciële ruimte) en doorgang naar de verlengde overloop met toegang naar drie andere slaapkamers en een grote zolderruimte van ca. 8.5 bij 8 meter. Ook prachtige grote ruimtes op de eerste verdieping wat het geheel zeer geschikt maakt voor uiteenlopende (woon)ideeën.


Kelder:
De kelder is gelegen aan het einde van de gang (begane grond) en meet ca. 6.5 bij 3.5 meter.

Overige (bij)gebouwen:
De aangrenzende garage is één inpandige ruimte van maar liefst 177 m² groot. Een bijzondere ruimte met uitzonderlijke plafondhoogte, twee grote garagedeuren (schuif en kantel) en een reguliere buitendeur die tevens uitkomt op de eigen buitenruimte.

Woninginformatie

Plattegronden

Plattegronden

Videopresentatie

Videopresentatie
Omgeving in beeld

Omgeving in beeld

Virtuele tour

Virtuele tour
Virtuele tour

Locatie

Locatie

Schaduwkaart

Virtuele tour
Schaduwkaart
bottom of page