top of page

Meentweg 47

3454 AP De Meern

Vraagprijs (k.k.)

€ 437.500

Oplevering

In overleg

Status

Verkocht

Type

Hoekwoning

Bouwjaar

1965

Energielabel

C

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

196 m²

Aantal kamers

5 (4 slaapkamers)

Buitenruimte

Voor-, zij- en achtertuin

Ligging

West

Parkeren

Eigen terrein

Menu

Omschrijving

Een huis om vele woonwensen in vervulling te laten gaan. Rustig en groen gelegen met diverse parken op loopafstand en de stad Utrecht dichtbij. Ontdek deze leuke hoekwoning met fraaie kenmerken zoals;

• Ruime hoekwoning
• Vier slaapkamers
• Aangrenzende stenen garage
• Voor-, zij- en achtertuin
• Parkeren op eigen terrein
• Zonnige ligging (west)

Rustig en kindvriendelijk gelegen in het noorden van (oud) De Meern met diverse voorzieningen en populaire locaties dichtbij zoals het Meentpark (500 meter afstand), winkelcentrum Mereveldplein (4 min. lopen), Maximapark (8 min. lopen), treinstation Utrecht Terwijde (9 min. fietsen) en centraal station Utrecht dat slechts 18 minuten fietsen is.

Begane grond:
Een royaal en licht entree met toilet, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en deur richting de woonkamer. De woonkamer is een heerlijke leefruimte met grote raamkozijnen; veel daglicht en een ruim uitzicht over de riante achtertuin en voortuin met de fraaie ligging aan de Meentweg. De raamkozijnen aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van elektrische en geautomatiseerde zonwering.

De half open keuken staat mooi in verbinding met de woonkamer, buitenruimte en bijkeuken. De keuken met verschillende inbouwapparatuur is in verrassend goede conditie; uitgerust met Bosch inductiekookplaat, vaatwasser, moderne afzuigschouw, koelkast, 1.5 spoelbak en inbouw magnetron.

Een fraaie uitbouw met grote raamkozijnen en schuifpui geeft een comfortabele toegang tot de achtertuin, bijkeuken en de aangrenzende garage.  De bijkeuken biedt veel extra (opberg)ruimte en een praktische indeling voor wasmachine, wasdroger en eventueel diepvriezer.

De zonnige achtertuin is een fijne buitenruimte dankzij de hoekligging en een breedte van bijna 7 meter. Optimaal gelegen op het westen (WWN) om iedere dag van de laatste zonuren te kunnen genieten.

De voor- en zijtuin is verzorgd met beplanting en bestrating. De toerit naar de garage biedt tevens een parkeerplaats voor uw auto, caravan of camper.


De aangrenzende stenen garage is een waardevolle toevoeging; uitgerust met een moderne sectionaaldeur dat elektronisch kan worden bediend (op afstand). Met een afmeting  van bijna 6 x 3 meter bruikbaar als veilige plaats voor uw voertuig(en). Een mooie ruimte dat tevens ingericht kan worden als extra slaapkamer met een badkamer en suite - ideaal om een levensloopbestendige woning te realiseren.
 
Eerste verdieping:
Met een woningbreedte van 6.5 meter is ook de eerste verdieping verrassend ruim. Naast drie ruime slaapkamers een volwaardige badkamer aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De badkamer met raamkozijn voor de natuurlijke ventilatie biedt voldoende ruimte voor al uw wensen. In de huidige opstelling uitgerust met een ligbad, wastafel met meubel, toilet en douche. De twee ruime slaapkamers genieten dezelfde mate van lichtinval dankzijde grote raamkozijnen. De derde slaapkamer is met een afmeting van bijna 3 x 2.40 meter een bruikbare slaapkamer. Deze kamer met balkon op het westen biedt ook zeker een fijne thuiswerkplek.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met een ruime overloop en een royale slaapkamer. Over de gehele breedte van de woning is handige opbergruimte gecreëerd, toegankelijk via de overloop en slaapkamer.
Op de overloop treft u een opstelplaats voor de CV-ketel, wastafel en dakraam. Indien gewenst kan hier eenvoudig de opstelplaats worden gerealiseerd voor wasmachine en/of wasdroger.
De slaapkamer met dakkapel is een fantastische ruimte om naar eigen inzicht te gebruiken. Ruim genoeg om een vijfde slaapkamer, inloopkast of een badkamer en suite te realiseren.

Woninginformatie

Plattegronden

Plattegronden

Videopresentatie

Videopresentatie
Omgeving in beeld

Omgeving in beeld

Virtuele tour

Virtuele tour
Virtuele tour

Locatie

Locatie

Schaduwkaart

Virtuele tour
Schaduwkaart
bottom of page