Image by Sebastian Herrmann

 Makelaar Gouda 

Verkoopmakelaar Gouda

Adelmar Makelaardij biedt de meest complete dienstverlening voor uw geld. Het verkoopproces hebben wij van A tot Z geoptimaliseerd voor een totale dienstverlening. 

´Traditionele dienstverlening in een innovatief jasje´.

Een succesvolle formule met maatwerk als uitgangspunt. Omdat iedere situatie uniek is, passen wij onze dienstverlening aan op de marktomstandigheden voor het beste resultaat. Gedurende een vrijblijvende waardebepaling op locatie kunt u een goede indruk krijgen van onze onderscheidende dienstverlening.  


Onze formule in vogelvlucht
Onze verkoopstrategie is gericht op maximaal bereik om de beste koper te vinden voor u. De gebruikelijke publicatie zoals andere kantoren hanteren perfectioneren wij op meerdere fronten. Met onze professionele en uitgebreide woningpresentatie bereikt Adelmar Makelaardij een groot publiek op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

De strategische publicatie van uw woning en de bijhorende campagnes online en offline, maakt dat Adelmar Makelaardij meer potentiële woningzoekers bereikt voor het beste resultaat. 

 

Woningzoekers kunnen rekenen op adequate en deskundige service bij ieder contact. Wij anticiperen op alle denkbare situaties en verzoeken vanuit woningzoekende. Onze gedachte is dat iedere belangstellende u beste koper kan zijn. 

Bij Adelmar zal bijvoorbeeld geen bezichtigingsaanvraag worden geweigerd wanneer er reeds een aantal zijn aangenomen. Natuurlijk bezichtigen wij standaard op zaterdagen omdat wij begrijpen dat woningzoekende niet altijd vrij kunnen krijgen doordeweeks. 

Onze full service dienstverlening gaat verder dan meeste consumenten zich misschien realiseren. Daarom laten wij u graag vrijblijvend kennismaken met onze werkwijze. Zowel doordeweeks, in de avonduren en op zaterdagen zijn wij beschikbaar. Hierbij adviseren wij indien gewenst ook over de verwachte opbrengst bij verkoop. 

Lees meer informatie over onze woningpresentatie en het verkooptraject.

Commercial 2020 Adelmar Makelaardij - werkgebied en diensten.

Aankoopmakelaar Gouda

De aankoop van een woning is maatwerk. Met onze aankoopbemiddeling heeft u technische, strategische en financiële kennis in huis.

Omdat iedere woningzoekende uniek is luisteren wij eerst naar uw verhaal. Wat is de situatie en welke uitdaging ligt er voor de makelaar, u heeft immers hulp nodig. 

Met Adelmar Makelaardij als aankoopmakelaar heeft u meerdere voordelen; 

 • Kennis van de omgeving

 • Inzicht in de huidige markt (prijs en bied gedrag)

 • Optimalisatie van de zoekopdracht

 • Voorsprong op andere woningzoekende

 • Updates met passend nieuw woningaanbod

 • Betaald voor succes

 • Scherp starttarief, laag maximum tarief

Vanaf het moment dat uw zoekopdracht wordt gevormd kunnen wij helpen het juiste huis te vinden. Weet u wat u zoekt of heeft u al een woning op het oog? Wij kunnen op meerdere momenten in het traject bijspringen om deel uit te maken van een succesvolle aankoop.

Impressie werkgebied Adelmar Makelaardij

Commercial 2020 Adelmar Makelaardij - werkgebied en diensten.

Kosten makelaar Gouda

€ 2.800

Professionele woningpresentatie en strategische publicatie. Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening.

v.a. € 875

Aankopen is maatwerk.
Wij bieden technisch, strategisch en financieel advies. Direct contact, persoonlijk en adequaat handelen. 

Bel ons

Denkt u aan zelf verkopen?
Wij zijn benieuwd naar uw verhaal en denken graag met u mee. 

Huis verkopen Gouda

*Gemiddelde courtage 1,4% volgens onderzoek Vereniging Eigen Huis (februari 2020).        Voorbeeld: woning/appartement € 350.000 | Tarieven incl. btw  | Vergelijking 22-10-2020

 

waardebepaling Gouda

Wat is mijn huis
in Gouda waard?

Wij berekenen deskundig de verwachte opbrengst van uw woning, gratis en geheel vrijblijvend.

De analyse bespreken we vervolgens graag met u, dit kan ook telefonisch. 

Het verkooptraject start vaak met een waardebepaling op locatie. Tijd voor een kennismaking en inhoudelijk gesprek over de verwachte opbrengst en mogelijke verkoopstrategie van de woning. Ook telefonisch kunnen wij inhoudelijk met u spreken over de mogelijkheden.

Mogelijke onderwerpen van gesprek;  

 • Kennismaking

 • Verwachte opbrengst & vraagprijs

 • Onze werkwijze

 • Het Verkooptraject

 • Kosten

 • Ruimte voor gesprek 

Lokaal en nationaal

Woningen worden gepresenteerd op Funda, Jaap.nl en via het nationale uitwisselingsbestand met andere makelaars en woningzoekende. Meer informatie over de vormgeving van onze woningpresentatie.


Op onze website wordt de woonpresentatie met meer aandacht voor detail getoond dan op Funda. Het bevat woninginformatie, het complete media overzicht, omgevingsinformatie en directe contact mogelijkheden en plannen van bezichtigingen.  

Via kanalen zoals Facebook en Instagram wordt zoveel mogelijk belangstelling gecreëerd. In aanloop van uw verkoop om ook op lokaal niveau het maximale bereik te krijgen. 

Afspraak maken

 
 • Vrijblijvende afspraak op locatie

  1 uur 30 min

 • Voor kennismaking, (inhoudelijke) vragen of aanvragen.

  30 min

Adelmar Makelaarij Gouda

De stad bekend om stroopwafels en de wereldberoemde Goudse kaas. Maar staat ook bekend vanwege de kaarsenindustrie en het prachtige oude stadhuis op het plein. 

Een stad met meer dan 70.000 inwoners en biedt vele voorzieningen voor de regio zoals het Groene Hart Ziekenhuis. Centraal gelegen in de Randstad en verbonden met water, snelwegen en treinspoor. De stad is voor de fietser en wandelaar zeker gunstig gelegen met kilometers paden door de stad en daarbuiten. 

Grote diversiteit aan woningen en buurten. Monumentale panden in en buiten het centrum, kindvriendelijke woonwijken tot vrijstaand wonen aan de natuurlijke plassen. 

Bereikbaar per Whatsapp, telefoon en e-mail:

Whatsappen met Adelmar Makelaardij
 • Adelmar Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuterweide, De Meern
 • Adelmar Woerden
 • Adelmar Gouda
 • Adelmar Makelaardij Youtube

KVK 64048889 | Bank: NL 40 INGB 000 74 74 023

Bel 085 800 10 80 of stuur een bericht.

© 2021  Adelmar Makelaardij