Makelaar Woerden lokaal en deskundig makelaar kosten

 Makelaar Woerden 

Verkoopmakelaar Woerden

Adelmar Makelaardij biedt de meest complete dienstverlening voor uw geld. Het verkoopproces hebben wij van A tot Z geoptimaliseerd voor een totale dienstverlening. 

´Traditionele dienstverlening in een innovatief jasje´.

Een succesvolle formule met maatwerk als uitgangspunt. Omdat iedere situatie uniek is, passen wij onze dienstverlening aan op de marktomstandigheden voor het beste resultaat. Gedurende een vrijblijvende waardebepaling op locatie kunt u een goede indruk krijgen van onze onderscheidende dienstverlening.  


Onze formule in vogelvlucht
Onze verkoopstrategie is gericht op maximaal bereik om de beste koper te vinden voor u. De gebruikelijke publicatie zoals andere kantoren hanteren perfectioneren wij op meerdere fronten. Met onze professionele en uitgebreide woningpresentatie bereikt Adelmar Makelaardij een groot publiek op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

De strategische publicatie van uw woning en de bijhorende campagnes online en offline, maakt dat Adelmar Makelaardij meer potentiële woningzoekers bereikt voor het beste resultaat. 

Woningzoekers kunnen rekenen op adequate en deskundige service bij ieder contact. Wij anticiperen op alle denkbare situaties en verzoeken vanuit woningzoekende. Onze gedachte is dat iedere belangstellende u beste koper kan zijn. 


Lees meer informatie over onze woningpresentatie en het verkooptraject.

Commercial 2020 Adelmar Makelaardij - werkgebied en diensten.

Aankoopmakelaar Woerden

De aankoop van een woning is maatwerk. Met onze aankoopbemiddeling heeft u technische, strategische en financiële kennis in huis.

Omdat iedere woningzoekende uniek is luisteren wij eerst naar uw verhaal. Wat is de situatie en welke uitdaging ligt er voor de makelaar, u heeft immers hulp nodig. 

Met Adelmar Makelaardij als aankoopmakelaar heeft u meerdere voordelen; 

 • Kennis van de omgeving

 • Inzicht in de huidige markt (prijs en bied gedrag)

 • Optimalisatie van de zoekopdracht

 • Voorsprong op andere woningzoekende

 • Updates met passend nieuw woningaanbod

 • Betaald voor succes

 • Scherp starttarief, laag maximum tarief

Vanaf het moment dat uw zoekopdracht wordt gevormd kunnen wij helpen het juiste huis te vinden. Weet u wat u zoekt of heeft u al een woning op het oog? Wij kunnen op meerdere momenten in het traject bijspringen om deel uit te maken van een succesvolle aankoop.

Impressie werkgebied Adelmar Makelaardij

Commercial 2020 Adelmar Makelaardij - werkgebied en diensten.

Kosten makelaar Woerden

€ 2.800

Professionele woningpresentatie en strategische publicatie. Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening.

v.a. € 875

Aankopen is maatwerk.
Wij bieden technisch, strategisch en financieel advies. Direct contact, persoonlijk en adequaat handelen. 

Bel ons

Denkt u aan zelf verkopen?
Wij zijn benieuwd naar uw verhaal en denken graag met u mee. 

Huis verkopen woerden

*Gemiddelde courtage 1,4% volgens onderzoek Vereniging Eigen Huis (februari 2020).        Voorbeeld: woning/appartement € 350.000 | Tarieven incl. btw  | Vergelijking 22-10-2020

 

waardebepaling woerden

Wat is mijn huis in
woerden waard?

Wij berekenen deskundig de verwachte opbrengst van uw woning, gratis en geheel vrijblijvend. De analyse bespreken we vervolgens graag met u. 

Het verkooptraject start vaak met een waardebepaling op locatie. Tijd voor een kennismaking en inhoudelijk gesprek over de verwachte opbrengst en mogelijke verkoopstrategie van de woning. Ook telefonisch kunnen wij inhoudelijk met u spreken over de mogelijkheden.

Mogelijke onderwerpen van gesprek;  
 

 • Kennismaking

 • Verwachte opbrengst & vraagprijs

 • Onze werkwijze

 • Het Verkooptraject

 • Kosten

 • Ruimte voor gesprek 

Lokaal en nationaal

Woningen worden gepresenteerd op Funda, Jaap.nl en via het nationale uitwisselingsbestand met andere makelaars en woningzoekende. Meer informatie over de vormgeving van onze woningpresentatie.


Op onze website wordt de woonpresentatie met meer aandacht voor detail getoond dan op Funda. Het bevat woninginformatie, het complete media overzicht, omgevingsinformatie en directe contact mogelijkheden en plannen van bezichtigingen.  

Via kanalen zoals Facebook en Instagram wordt zoveel mogelijk belangstelling gecreëerd. In aanloop van uw verkoop om ook op lokaal niveau het maximale bereik te krijgen. 

Afspraak maken

 
 • Vrijblijvende afspraak op locatie

  1 uur 30 min

 • Voor kennismaking, (inhoudelijke) vragen of aanvragen.

  30 min

Adelmar Makelaarij woerden

Een stad met een rijke historie en vele voorzieningen. Gelegen in het midden van het Groene Hart, verbonden met de A12 en treinstation Woerden. Een historische binnenstad met divers woningaanbod. Rondom het centrum gelegen wijken uit diverse bouwperiode met ieder een eigen karakter. 

Bekijk en lees meer over de buurten van Woerden.

Voorzieningen in Woerden

Benieuwd naar de voorzieningen in de buurt? Bekijk de locatie van winkelcentrums, kinderopvang, scholen, speeltuinen, parken, tandartsen, huisartsen, apotheken en andere bijzondere plekken. Bekijk onze voorzieningen kaart.

Geschiedenis informatie Woerden

Woerden heeft een rijke geschiedenis waar al millennia wordt geleefd. Er zijn vele vondsten uit de Romeinse tijd gevonden bij de uitbreidingen van de stad. Door de ideale ligging langs de Rijn (tegenwoordig de Oude Rijn) met een verbinding naar zee.
Een van de grootste vondsten is het castellum (militaire vesting) van het jaar 41 n.Chr . Castellum Laurium werd hier gevestigd vanwege de natuurlijke hoogte van het gebied. Castellum Laurium is in gebruik geweest tot omstreeks het jaar 270.

Woerden is ook bekend van de periode 719 tot en met 722 toen Bonifatius verbleef in Woerden. Om de uitbreidingen van de graaf van Holland te remmen besloot de bisschop van Utrecht in 1160 een vesting te bouwen in Woerden. Een versterking met een slot, wallen en , grachten.

In de periode 1165 - 1304 hadden De Heren van Woerden het bestuur over Woerden. Het huidige wapen van Woerden, een geel vlak met drie zwarte ruiten, werd in 1277 erkend als wapen.

Meer informatie over de geschiedenis van Woerden; klik hier

Video: Rondleiding Woerden
Door Han van der Lans, bron: Youtube

Bereikbaar per Whatsapp, telefoon en e-mail:

Whatsappen met Adelmar Makelaardij
 • Adelmar Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuterweide, De Meern
 • Adelmar Woerden
 • Adelmar Gouda
 • Adelmar Makelaardij Youtube

KVK 64048889 | Bank: NL 40 INGB 000 74 74 023

Bel 085 800 10 80 of stuur een bericht.

© 2021  Adelmar Makelaardij